Rinkitės:

Canon PIXMA G4511

a-2203142045

Produktyvus įrenginys „4 viename“ su „Wi-Fi“ ryšio funkcija, galimybe prijungti išmanųjį įrenginį arba debesijos serverį, su 20 lapų automatiniu dokumentų tiektuvu ir labai didele išeiga, kad spausdinti būtų nebrangu.

Išmanus, produktyvus įrenginys „4 viename“ su „Wi-Fi“ ryšiu nebrangiam spausdinimui

Dideli kiekiai, aukšta kokybė ir maža kaina spausdinant namuose – visa tai įmanoma naudojantis šiuo galingu kompaktišku įrenginiu „4 viename“ su užpildomomis rašalinėmis ir „Wi-Fi“ ryšiu. Jis gali spausdinti, kopijuoti, nuskaityti ir vykdyti fakso funkcijas, pasižymi didele puslapių išeiga, prie jo lengvai prijungsite išmanųjį įrenginį ir debesijos serverį ir galėsite naudotis 20 lapų automatiniu dokumentų tiektuvu.

Neįtikėtina puslapių išeiga

Itin ekonomiškas ir produktyvus didelės išeigos spausdinimas* – iki 12 000 puslapių iš dviejų juodo rašalo rašalinių arba iki 7 000 puslapių iš vieno spalvotų dažų rinkinio.

Aukštos kokybės nuotraukos

Aukštos kokybės spaudiniai naudojant „Canon“ FINE technologiją ir hibridinę rašalo sistemą – pigmentiniu juodu rašalu ryškiai išspausdinami, dokumentai o dėl rašalinių dažų gaunamos gyvos berėmės iki A4 formato nuotraukos.

Prisijungimas be pastangų

Spausdinkite ir nuskaitykite belaidžiu ryšiu iš išmaniųjų įrenginių, naudodami programėlę „Canon PRINT“, arba spausdinkite be jokių papildomų programėlių, nes spausdintuvas palaiko „AirPrint®“ („iOS“) arba „Mopria®“ („Android“)

Kompaktiškas ir patikimas įrenginys „4 viename“

Šis kompaktiškas ir paprastas naudoti įrenginys „4 viename“ gali spausdinti, kopijuoti, nuskaityti ir teikti fakso funkcijas, todėl tiks bet kuriuose namuose ar biure, o dėl itin patikimos savo užpildomų rašalinių sistemos lengvai susitvarkys ir su dideliais spaudinių kiekiais.

Produktyvus ir universalus

Lengvai kopijuokite, nuskaitykite ar išsiųskite faksu kelių puslapių dokumentus, naudodami 20 lapų automatinį dokumentų tiektuvą. Be vargo kopijuokite ID korteles ir taupykite energiją su automatinio išjungimo funkcija.

Canon PIXMA G4511

  • Didelė puslapių išeiga
  • Integruotosios rašalinės
  • „Wi-Fi“
  • Programėlė „Canon PRINT“
  • „PIXMA Cloud Link“
  • Faksas
  • ADF
  • 2 eilučių LCD
OHSAS orgsis business center
Copyright © 1996 - 2024. UAB "Orgsis". Privatumo politika.
Įmonės kodas: 123551070. PVM mokėtojo kodas: LT235510716
Ši svetainė naudoja slapukus. Slapukai naudojami tam, kad būtų užtikrintas interneto svetainės tinkamas veikimas.

Sutinku Daugiau apie slapukus