Rinkitės:

Canon PIXMA TS9050 serija

a-1703224310

Kompaktiškas, įmantrus ir itin pajėgus

Išskirtinė spausdinimo kokybė ir gausybė prijungimo galimybių. PIXMA TS9050 serija – tai visų funkcijų spalviniai nuotraukų spausdintuvai, skaitytuvai ir kopijavimo aparatai su 12,6 cm (5 col.) jutikliniu ekranu ir elegantiška, kompaktiška išore.

Elegantiškas, kompaktiškas dizainas

Visiškai naujas stilius – maždaug 29 proc. mažesnis už ankstesnius modelius*. Paprastos, rafinuotos linijos dera su tekstūriniais paviršiais, o erdvę taupanti horizontali konstrukcija taps bet kokio interjero puošmena. PIXMA TS9050 serija – tai įspūdingi spausdintuvai gražioms nuotraukoms.

Greitas ir paprastas naudoti

Automatinės išvesties dėklas, priekinis skydelis ir du popieriaus dėklai suteikia galimybę spausdinti sparčiau ir taupiau. Dideliame 12,6 cm jutikliniame ekrane galima lengvai pasirinkti įvairias funkcijas: nuo pagrindinių spausdinimo ir nuskaitymo funkcijų iki SD kortelių spausdinimo.

Kūrybiškumas

Naudodami PIXMA TS9050 serijos jutiklinį ekraną, galite ekrane rodomais kūrybiniais nuotraukų filtrais dar labiau pagrąžinti fotoaparato nuotraukas arba greitai ir lengvai pritaikyti socialinių tinklų stiliaus filtrus savo SD kortelės nuotraukoms. Prieš spausdindami galite netgi šalia peržiūrėti originalų vaizdą ir vaizdą su filtru ir įsitikinti, kad esate patenkinti galutiniu rezultatu.

Lengvas sujungimas

Lengvai spausdinkite fotolaboratorijos kokybės nuotraukas ir tekstinius dokumentus iš bet kurios vietos, naudodamiesi „Wi-Fi“, eternetu, „Android“, „iOS“, „Google Cloud Print“ ir „Windows 10 Mobile“. Su PIXMA debesijos saitu taip pat galite spausdinti ir nuskaityti į debesijos paslaugų serverius, o NFC funkciją palaikantys „Android“ įrenginiai gali nuskaityti ir spausdinti vos jais palietus. Nuskaitymas į debesijos serverį įmanomas tik naudojant originalų „Canon“ rašalą.

Naudodami „PIXMA Cloud Link“, kurią pasieksite per programą „Canon PRINT“ arba PIXMA TS9050 serijos jutiklinį ekraną, spausdinkite iš populiariausių socialinių tinklų ir debesijos paslaugų, įskaitant „Facebook“, „Google Drive“ ir „Dropbox“. Galite netgi pasiekti „Instagram“ ir spausdinti kadrus ant „Canon“ 13 x 13 kvadratinio blizgaus fotopopieriaus.

Puikus veikimas

PIXMA TS9050 serijos patobulinta spausdinimo galvutės technologija ir 6 atskiros rašalinės (įskaitant pilką) sumažina grūdėtumą ir stulbinamai detaliai užfiksuoja jūsų atsiminimus.

Ekonomiškas spausdinimas

Automatinis maitinimo įjungimas ir išjungimas reiškia, kad spausdintuvas būna parengtas tada, kai jo reikia labiausiai. Naudojant didelės talpos „Canon XL“ rašalo kasetes, galima sutaupyti beveik 30 proc. spausdinimo išlaidų, palyginti su standartiniais atitinkamais gaminiais, o naudojant dvipusio spausdinimo funkciją galima netgi sutaupyti popieriaus.



OHSAS orgsis business center
Copyright © 1996 - 2024. UAB "Orgsis". Privatumo politika.
Įmonės kodas: 123551070. PVM mokėtojo kodas: LT235510716
Ši svetainė naudoja slapukus. Slapukai naudojami tam, kad būtų užtikrintas interneto svetainės tinkamas veikimas.

Sutinku Daugiau apie slapukus