Rinkitės:

Canon DR-F120

9017B003

Canon DR-F120

Tai geriausias pasirinkimas mažiems biurams, kuriems reikia sparčiai ir paprastai nuskaityti įvairių tipų dokumentus.

Įvairiapusiškasis skaitytuvas „imageFORMULA DR-F120“ – tai jokių pastangų nereikalaujanti ir sparti nuskaitymo priemonė su integruotu automatiniu dokumentų tiektuvu ir plokščiuoju nuskaitymo įrenginiu. Šis skaitytuvas puikiai tinka norint aukšta kokybe nuskaityti įvairių tipų dokumentus.

Privalumai

  • Dirbkite našiai su 20 psl./min. dvipusio nuskaitymo funkcija ir 50 lapų automatiniu dokumentų tiektuvu
  • Nuskaitykite knygas, žurnalus ir trapias laikmenas naudodami integruotą plokščiąjį nuskaitymo įrenginį
  • Visada pasiekite išskirtinės kokybės naudodami pažangias vaizdo apdorojimo technologijas
  • Nuskaitykite be pastangų naudodami „CaptureOnTouch 3“ ir vieno lietimo užduočių mygtukus
  • Nuskaitykite į redaguojamus PDF failus ir prisijunkite prie savo naudojamų debesijos programų
  • Sumažinkite išlaidas našiai vartodami energiją

Detalesnė informacija

Maksimalus našumas

Naudodami DR-F120 galite tiksliai ir našiai nuskaityti įvairių tipų dokumentus: tai kompaktiška daugiafunkcė nuskaitymo priemonė, turinti ir automatinį dokumentų tiektuvą, ir plokščiąjį nuskaitymo įrenginį. Naudodami 50 lapų dokumentų tiektuvą sutaupysite brangaus laiko – jis nuskaito didesne, 20 psl./min. sparta. Rekomenduojama DR-F120 dienos darbų apimtis yra iki 800 nuskaitomų dokumentų, tad galite būti ramūs, jog spėsite atlikti savo užduotis.

Jokių pastangų nereikalaujantis popieriaus apdorojimas

Nepaisant jo kompaktiško korpuso ir nedidelių apimčių, DR-F120 leidžia visiškai laisvai nuskaityti įvairias laikmenas. Tiesiaeigis automatinio dokumentų tiektuvo takas pritaikytas A4 pločio dokumentams ir iki 1000 mm ilgio laikmenoms. Tiekimo mechanizme įtaisyto atskiriamojo velenėlio dėka nuskaitydami mišrius dokumentus galėsite džiaugtis didesniu patikimumu ir sutaupytu laiku. Plokščiasis nuskaitymo įrenginys puikiai tinka tokioms laikmenoms kaip knygos, pasai ar žurnalai ir be jokių pastangų nuskaito iki „legal“ formato puslapius. Be to, jis puikiai tvarkosi ir su nuotraukomis ir kitais storais, plonais ar trapiais dokumentais.

Aukšta vaizdo kokybė

DR-F120 visad pateikia aukštos kokybės rezultatus, nes nuskaito 600 dpi raiška ir naudoja įvairias įtaisytas vaizdo tobulinimo priemones bei pasaulyje pripažintą „Canon“ vaizdo apdorojimo technologiją. Naudodami skaitytuve įtaisytą trimačio spalvų koregavimo funkciją pasieksite išskirtinio spalvų tikslumo, dėl kurio nuskaityto dokumento spalvos bus tokios pat kaip originalo.

Paprastas, vartotojui pritaikytas naudojimas

Naudodami visiškai automatinį režimą, kiekvienam nuskaitytam atvaizdui automatiškai parenkantį tinkamiausias nuostatas, galite pasiekti puikių rezultatų vieninteliu mygtuko spustelėjimu. Įtaisytieji įrankiai pašalina tuščius puslapius ir automatiškai aptinka popieriaus formatą bei teksto kryptį, o automatinio įžambumo šalinimo funkcija ištiesina kreivu kampu pateiktus dokumentus. Dažnai atliekamas užduotis galima supaprastinti dar labiau priskyrus jas trims skaitytuvo skydelyje esantiems mygtukams.

Pridėta programinė įranga dar labiau išplečia galimybes

DR-F120 leidžia nuskaityti paprastai ir intuityviai naudojant „Canon“ programinę įrangą „CaptureOnTouch 3“. Šia įvairiapusiška nuskaitymo priemone vartotojai gali lengviau nei bet kada nuskaityti, redaguoti ir siųsti savo dokumentus. Joje naudojama pažingsninė, piktogramomis atvaizduota vartotojo sąsaja leidžia vartotojams greitai konvertuoti popierinius dokumentus į įvairių formatų failus (PDF, TIFF, JPEG, BMP, PNG ir „PowerPoint“). „CaptureOnTouch“ taip pat galima kuo puikiausiai naudoti kaip paprastą dokumentų tvarkymo priemonę, mat ji leidžia nuskaityti ir kurti PDF dokumentus su paieškos funkcija, įskaitant nesudėtingą teksto paiešką ir išgavimą. Taip pat pridedami debesijos įskiepiai, pritaikyti „SharePoint“, „SugarSync“, „OneDrive“, „Dropbox“, „Google Drive™“ ir „Evernote“, ISIS ir TWAIN tvarkyklės.

Paprastas turėti ir prižiūrėti

DR-F120 paprasta prižiūrėti dėl jo vartotojui patogaus dizaino. Vartotojas gali pats pakeisti tiekimo velenėlius, tad nereikės mokėti už techninės priežiūros specialisto paslaugas. Šis skaitytuvas našiai vartoja energiją, dirbdamas išeikvoja vos 20 W, tad jūsų išlaidos nuskaitymui nebus didelės.

Gaminio atvaizdai pateikiami tik kaip iliustracijos. Kai kurios funkcijos yra pasirinktinės. Išsamesnės informacijos ieškokite gaminio specifikacijų lape arba kreipkitės į vietinį „Canon“ oficialų atstovą.

OHSAS orgsis business center
Copyright © 1996 - 2024. UAB "Orgsis". Privatumo politika.
Įmonės kodas: 123551070. PVM mokėtojo kodas: LT235510716
Ši svetainė naudoja slapukus. Slapukai naudojami tam, kad būtų užtikrintas interneto svetainės tinkamas veikimas.

Sutinku Daugiau apie slapukus