Rinkitės:

Canon i-SENSYS FAX-L3000IP

1484B020

Pranašumai

  • Super G3 fakso ir kopijavimo funkcionalumas
  • Didelės spartos 50 lapų spausdinimo ant abiejų pusių automatinis dokumentų tiektuvas (37 vaizdai per minutę)
  • Spausdinimas ir kopijavimas dideliu greičiu*: 22 kop./min. ir 22 psl./min.;
  • 80 sparčiųjų rinkimų, 200 koduotų rinkimų
  • 512 puslapių faksogramų atmintis
  • Didelės talpos 500 lapų standartinė kasetė, išplečiama iki 1100 lapų su papildomai įsigyjama kasete
  • Sauga valdant pagal VARTOTOJĄ ir SKYRIAUS ID
  • UHQ (ypač aukštos kokybės) vaizdų apdorojimas; 256 pilki pustoniai
  • AIO kasetė su 4500 spaudinių padengiant 5%
  • Papildomas A4 spausdinimas tinkle ir faksogramų siuntimas/gavimas kompiuteriu naudojant nuotolinio vartotojo sąsają
  • integruotą A4 spausdinimą tinkle ir faksogramų siuntimą/gavimą kompiuteriui, naudojant nuotolinio vartotojo sąsają;
  • nuskaitymą iki A3 formato ir 45 vaizd../min (A4);
  • PCL 5e ir PCL 6 palaikymą;
  • pasirinktinį spaudinių siuntimo rinkinį, kuriuo galite:- nuskaityti į el. paštą, tinklo serverį arba interneto faksą;- persiųsti faksogramą;- suderinti su Canon elektronine technine priežiūra E-maintenance;- naudotis daugiausia 500 koduotų rinkimų;- naudotis daugiausia 1500 puslapių atmintimi.

Pagrindiniai pranašumai

  • PCL spausdinimasPCL spausdinimas
  • Spalvinis kopijavimasSpalvinis kopijavimas
  • „Super G3“ faksas„Super G3“ faksas
  • USB jungtisUSB jungtis
  • Naudokitės ir dalykitės tinkleNaudokitės ir dalykitės tinkle
  • Automatinis dvipusis spausdinimasAutomatinis dvipusis spausdinimas
  • +1 pasirinktinai įsigyjama popieriaus kasetė+1 pasirinktinai įsigyjama popieriaus kasetė
  • Dvigubas automatinis dokumentų tiektuvasDvigubas automatinis dokumentų tiektuvas

Ypatybės išsamiai

Sukurtas atlikti sudėtines dideles užduotis, kur būtinas specializuotas fakso ryšys, aparatas FAX-L3000IP užtikrina didelį fakso ryšio ir kopijavimo greitį. Jame telpa daug popieriaus, o sparčioji automatinio dvipusių dokumentų tiekimo sistema leidžia nesudėtingai susitvarkyti su didelės apimties užduotimis. Fakso aparatą FAX-L3000IP galima paversti tinklo spausdintuvu arba interneto faksu. Be to, FAX-L3000IP pateikia spausdinimo funkcionalumą, turi įmontuotą tinklo plokštę su PCL palaikymu ir pasirenkamus naujinimus, kurie garantuoja pilną siuntimo funkcionalumą. FAX-L3000 gali pasirenkamai jungtis prie tinklo ir pateikia spausdinimo funkcionalumą.

Produktyvus fakso naudojimas

Kad dokumentai fakso aparatu FAX-L3000IP būtų greitai siunčiami ir gaunami, naudojamas standartinis modemas Super G3, veikiantis 33 kbps/sek. greičiu, ir dvipusis nuskaitymo įrenginys, nuskaitantis 45 vaizd./min. sparta. Produktyvumą didina ir 80 sparčiųjų rinkimų, bei 200 arba 500*** koduotų rinkimų, o UHQ Canon sistema naudoja 256 pilkos spalvos pustonius, kad išsaugotų aukštą svarbių vaizdų detalių lygį.

Patvarūs ir patikimi

Modelis specialiai sukurtas didelės apimties spausdinimo darbams ir yra tokio dizaino, kad popieriaus dėkle telpa 1100 lapų**. O Ypatingo parankumo suteikia galimybė 3 valandų arba 512 puslapių duomenis įrašyti į 15003 puslapių talpos fakso atmintį. Didelės spartos 50 lapų automatinis dvipusio spausdinimo dokumentų tiektuvas (ADF) užtikrina dvipusių dokumentų kopijavimo arba siuntimo našumą.

Kopijavimas ir spausdinimas

Fakso aparatas FAX-L3000IP veikia kaip ypač našus nespalvinis kopijavimo aparatas, galintis nuskaityti A4 formato dokumentus. Veikimo pagal pareikalavimą technologija (On-Demand Fixing Technology) sukruta, kad įrenginys nedelsdamas reaguotų į naudotojo veiksmus; jis gali kopijuoti iki 22 kop./min. sparta; gali būti taip pat naudojamas su automatiniu dokumentų tiektuvu (ADF), skirtu sparčiai spausdinti ant abiejų popieriaus lapo pusių (50 lapų).

FAX-L3000IP gali spausdinti didelėmis apimtimis. Pateikdamas 22 psl./min. nespalvotų kopijų iki 1200x600 dpi raiškos, visiškai palaikomas tinkle su PCL šis spausdintuvas idealiai tinka biurams ir įstaigoms. Esant ypač didelėms spausdinimo užduotims arba kai reikia taupyti popierių, galima naudoti ir dvipusį spausdinimą.

Darbo tinkle galimybės

FAX-L3000IP turi integruotą tinklo sąsajos prievadą, kuris įgalina vartotojus dalintis spausdinimu tinkle ir siųsti faksogramas tiesiai iš kompiuterio. Canon nuotolinio vartotojo sąsaja leidžia lengvai valdyti įrenginio parametrus ir spausdinimo užduotis naudojantis interneto naršykle – taip užtikrindama maksimalų patogumą tiek administratoriams tiek galutiniams vartotojams.

Papildoma spaudinių siuntimo funkcija

Naudojant Canon iR modelių technologijas, papildomas spaudinių siuntimo rinkinys paverčia FAX-L3000IP komunikacijų centru, kuriame dokumentai bendrinami skaitmeniniu būdu, plėtojamas efektyvumas ir produktyvumas. Vartotojai gali nuskaityti spalvotus dokumentus tiesiogiai į el. paštą, tinklo serverį (SMB ir FTP) arba interneto faksą. Fakso persiuntimo funkcija leidžia persiųsti faksogramas kitiems gavėjams automatiškai arba su tam tikromis sąlygomis. FAX-L3000IP su papildomu spaudinių siuntimo rinkiniu yra prižiūrimas Canon elektroninės techninės priežiūros programos E-maintenance, kuri atlieka nuotolinę diagnostiką ir mažina įrenginio prastovos galimybes.

Ypatinga sauga

Canon apsaugos sistema fakso aparatą FAX-L3000IP pateikia kaip idealų įrenginį dirbti ir naudotis žmonių grupėms. Išskirtinę prieigą prie įrenginio parametrų suteikia sistemos administratoriaus ID, užtikrinantis, kad niekas negalės pakeisti įrenginio parametrų. Individualus naudojimasis įrenginiu gali būti kontroliuojamas panaudojus skyriaus ir vartotojo ID, be to, tai padeda stebėti sąnaudas ir užtikrinti atsakingą panaudojimą.

Efektyvumas ir ekonomiškumas

Naudojama kasetė 714 sukurta pagal Canon technologiją „viskas viename" todėl faksas FAX-L3000IP demonstruoja didelės popieriaus talpos galimybes (4500 puslapių, esant 5 % padengimui). Dėl veikimo pagal pareikalavimą energijos taupymo režimu sunaudojami tik 3 W, o tai užtikrina greitą įšilimo laiką ir sutrumpina laukimą.

Papildomai įsigyjami priedai

- Spaudinių siuntimo rinkinys

- Papildoma 500 lapų kasetė

- Ragelis ir jo dėklas

- Spaudas

OHSAS orgsis business center
Copyright © 1996 - 2024. UAB "Orgsis". Privatumo politika.
Įmonės kodas: 123551070. PVM mokėtojo kodas: LT235510716
Ši svetainė naudoja slapukus. Slapukai naudojami tam, kad būtų užtikrintas interneto svetainės tinkamas veikimas.

Sutinku Daugiau apie slapukus