Rinkitės:

Canon imageRUNNER ADVANCE DX C478i

a-2105103156

Greiti ir produktyvūs spalviniai A4 formato daugiafunkciai spausdintuvai su integruota debesijos pagrindo programine įranga saugiam bendradarbiavimui iš bet kurios vietos.

Patenkinkite šiuolaikiško biuro judumo, paprastumo ir junglumo poreikius

Padėkite pagrindus savo įmonės transformacijai – įsigykite daugiafunkcį spausdintuvą, su kuriuo galėsite pradėti dokumentų skaitmeninimą ir skaitmeninius darbo procesus. Darnus programinės ir aparatinės įrangos veikimas užtikrina galimybę saugiai bendradarbiauti iš bet kur, bet kada ir bet kokiais įrenginiais.

Optimalus produktyvumas

Išmaniosios technologijos užtikrina didelį produktyvumą, nes paspartina gamybą ir dokumentų skaitmeninimą, kad procesai vyktų efektyviau ir naudoti būtų paprasčiau.

Patikima apsauga

Šifruotasis SSD duomenų saugojimas, TPM 2.0 ir debesijos atsarginės kopijos užtikrina 360 ° saugumą, o „McAfee Embedded Control“ sumažina įrenginių pažeidžiamumą išorinėms grėsmėms.

Lengva priežiūra

Įrenginių priežiūra dar niekad nebuvo tokia paprasta: prognozuojama eksploatacinių medžiagų naudojimo trukmė, naudotojams parengti techninės priežiūros vaizdo įrašai ir naudojamos „Canon“ be vargo pakeičiamos dažų kasetės „viskas viename“.

Geresnis prisijungimas prie debesijos

Įrenginiuose standartiškai integruota „uniFLOW Online Express“, todėl užtikrinamas saugus bendradarbiavimas ir prieiga prie daugkartinių dokumentų formatų iš bet kur, bet kada ir bet kokiais įrenginiais.

Vietą taupanti konstrukcija

Mažiau vietos užimantis kompaktiškas A4 formato įrenginys gali būti statomas ant stalo, todėl lieka daugiau erdvės biure ir jį galima netrukdomai integruoti bet kokioje darbinėje aplinkoje.

Ekologiškas veikimas

Patenkinkite didesnius tvarumo reikalavimus hibridinėse darbo vietose, nes tylus veikimas padeda išvengti trukdžių darbe, ir sumažinkite išlaidas energijai dėl geresnių energijos sąnaudų.

Serijos asortimentas

Sukurkite optimalią spausdinimo aplinką savo hibridinėms darbo erdvėms, išnaudodami didelį A4 formato daugiafunkcių spausdintuvų produktyvumą ir sustiprintą saugumą.
imageRUNNER ADVANCE DX C478i

  • Spausdinimo sparta - 47 psl./min (A4) spausdinimo sparta
  • Nuskaitymo sparta - 190 v./min. (A4) nuskaitymo sparta (2-pusis)
  • Programinė įranga - „uniFLOW Online Express“
  • Saugumas - Šifruotasis SSD standusis diskas
  • Sąnaudinės medžiagos - Dažų kasetė „viskas viename

 

 

OHSAS orgsis business center
Copyright © 1996 - 2024. UAB "Orgsis". Privatumo politika.
Įmonės kodas: 123551070. PVM mokėtojo kodas: LT235510716
Ši svetainė naudoja slapukus. Slapukai naudojami tam, kad būtų užtikrintas interneto svetainės tinkamas veikimas.

Sutinku Daugiau apie slapukus