Rinkitės:

Canon i-SENSYS LBP352x

a-1609094450

Privalumai

  • Spausdinimas didele 62 p./min. sparta
  • Itin didelis produktyvumas su galimybe iki 3 600 psl. padidinti popieriaus talpą ir pasirinkti kasetės konfigūraciją
  • Yra kompaktiškas, todėl tinka bet kokiai aplinkai
  • Mobilusis spausdinimas iš išmaniųjų telefonų ir planšetinių kompiuterių
  • Efektyvus naudojimas su didelės talpos „Canon“ dažų kasetėmis
  • Lengvas valdymas per tinklą
  • Pasirenkamas saugusis spausdinimas ir saugojimas
  • Paprastas dvipusis spausdinimas atliekoms ir išlaidoms sumažinti

Detalesnė informacija

Apžiūrėkite „Canon i-SENSYS LBP352x“ atidžiau

Spartus ir lankstus spausdinimas


Nespalvotas 62 p./min. sparta spausdinantis ir lanksčiai konfigūruojamas LBP352x idealiai tinka verslui, kuriam reikalingas patikimas ir lankstus spausdintuvas. Šiam spausdintuvui galima pasirinkti iki keturių popieriaus kasečių bei papildomą didelės talpos popieriaus dėklą, todėl jis yra lengvai konfigūruojamas ir itin produktyvus.

Didelė talpa mažame kūne


Produktyviam darbui reikalingas didelės talpos spausdintuvas, todėl LBP352x turi didelę standartinę 600 psl. talpą, kurią galima išplėsti iki 3 600 puslapių. Kompaktiškas ir pajėgus biuro padėjėjas, kurio didesni pajėgumai vis dar telpa mažame korpuse. Didesnį spausdintuvo produktyvumą užtikrina ir didelės talpos dažų kasetė, su kuria išspausdinsite dar daugiau puslapių. LBP352x universalumas garantuoja jo tinkamumą bet kokiai užduočiai. Nuo A5 iki A4 formato dvipusiai dokumentai – per kelias sekundes.

Debesis ir mobilusis spausdinimas


Spausdintuvas LBP352x palaiko programas „Apple AirPrint“ (iOS) ir „Mopria“ („Android“), todėl galėsite spausdinti iš visų suderinamų įrenginių. Taip pat galėsite naudotis pažangesnėmis funkcijomis su programa „Canon PRINT Business“. Jei darbovietėje naudojama „Google“, spausdintuvas LBP352x jau yra paruoštas sklandžiam spausdinimui iš „Google Cloud“.

Išmanios darbo tinkle ir valdymo galimybės


LBP352x – tai ypač universalus jūsų spausdintuvų parko papildymas. Spausdintuvas visiškai palaiko PCL5e/6 ir „Adobe PostScript“ spausdintuvų kalbas, todėl jį galima be vargo integruoti į valdomą tinklą. LBP352x taip pat puikiai tinka valdomų spausdinimo paslaugų aplinkai ir yra suderinamas su „Canon“ nuotoline paslaugų valdymo sistema „e-Maintenance“. Spausdintuvą LBP352x taip pat galima integruoti į „Canon“ išvesties valdymo platformą „uniFLOW“ ir taip pasinaudoti paslaugos „My Print Anywhere“ efektyvumu ir saugumu bei papildoma apskaitos ir išlaidų atgavimo nauda.

OHSAS orgsis business center
Copyright © 1996 - 2024. UAB "Orgsis". Privatumo politika.
Įmonės kodas: 123551070. PVM mokėtojo kodas: LT235510716
Ši svetainė naudoja slapukus. Slapukai naudojami tam, kad būtų užtikrintas interneto svetainės tinkamas veikimas.

Sutinku Daugiau apie slapukus