Rinkitės:

Canon imageRUNNER ADVANCE 6075

a-1210095152

Ypatybės

 

  • Našus nespalvinių dokumentų spausdinimas iki 75 psl./min.
  • Intuityvi naudotojo sąsaja
  • Naujausios apipavidalinimo funkcijos
  • Vientisas darbo procesas ir galimybė bendrai kurti ir naudoti dokumentus
  • Pažangios aplinką tausojančios savybės
  • Nepaprastai kokybiška skenavimo funkcija

Pagamintas naudojant Canon novatoriškojo naujojo imageRUNNER ADVANCE platformą, 6075 modelis yra daugiafunkcinis vienspalvių dokumentų gamybos sprendimas, pailginantis visą dokumento naudojimo ciklą ir atitinkantis jūsų dokumentų apsaugos bei aplinkosaugos reikalavimus.

Paprastas naudoti
6075 modelis turi greitai reaguojantį 8,4 colio SVGA spalvinį jutiklinį ekraną su naudotojo sąsaja, kurią lengva naudoti ir pritaikyti individualiems poreikiams. Nuosekli mokomoji medžiaga pateikiama įrenginyje, todėl bus paprasta išmokti jį naudoti.

Našumas nuo pradžios iki pabaigos
6075 modelis – patikima platforma, ir įspūdingas greitis, spartus skenavimas ir nepastebimas integravimas, užtikrinantys visapusišką našumą viso proceso metu.

200 vaizd./min. skenavimo greitis – naudotojas gali veiksmingai skenuoti dokumentus įvairiais adresais, taip pat į pagalbines sistemas, pvz., Microsoft SharePoint™.

Palaikomi lankstūs failų formatai, pvz., Adobe® PDF, Adobe® PDF/ A-1b ir didelio glaudinimo laipsnio PDF/XPS ir (arba) PDF/XPS su paieškos funkcija, – didesnės dokumentų naudojimo galimybės. Nuskenuoti dokumentai gali būti peržiūrimi ir komentuojami naudojant Adobe Reader Extensions PDF, o tai daug veiksmingiau nei dirbti su popierinių dokumentų srautais.

Taip pat galima konfigūruoti labai daug veiksmingų apipavidalinimo funkcijų. Galima įterpti dokumentus, išmušti skyles, spausdinti lankstinukus, lapus sulenkti C/Z forma.

6075 modelyje taip pat paprastai būna įdiegta Canon patentuota spausdinimo technologija UFRII. Papildomai galima įsigyti ir naudoti Adobe® PostScript® 3, PCL 5e/6 ir spausdinimo serverį imagePASS-U1, kuriame įdiegta Fiery technologija.

Puiki apsauga
Dokumentų apsauga užtikrinama per visą jų naudojimo ciklą – nuo skenavimo iki siuntimo, archyvavimo ir spausdinimo. Pradiniame lygmenyje prieigos valdymo sistema Access Management System riboja naudotojo, grupės, konkretaus vaidmens ar net funkcijos, pvz., universalaus siuntimo, prieigą.

Sujungta su uniFLOW OM – naudotojai gali saugiai spausdinti iš bet kurio tinkle esančio įrenginio. Vandens ženklų spausdinimo ant dokumento priemonė Document Scan Lock Kit apsaugo nuo popierinių dokumentų skenavimo ar spausdinimo neturint tam leidimo. Prieiga prie bendrų dokumentų gali būti kontroliuojama įdiegus į sistemą programinę įrangą Adobe LiveCycle Rights Management Server ES. Kitos galimybės, pvz., užšifravimas, duomenų trynimas, išimami standieji diskai, organizacijoms, naudojančioms slaptus duomenis, užtikrina dar didesnę apsaugą.

Novatoriškos aplinką tausojančios savybės
imageRUNNER ADVANCE serijai priklausantys įrenginiai pirmą kartą pasaulyje buvo pagaminti iš ugniai itin atsparaus ir biologiškai suyrančio plastiko naudojant organinę augalinę medžiagą. Snaudimo režimas mažina energijos sąnaudas net iki 1,5 W, o labai žemas triukšmo lygis užtikrina geresnes darbo sąlygas. Kiekvienas šios serijos įrenginys atitinka tiek Energy Star, tiek RoHS reikalavimus.

Orgsis /
OHSAS orgsis business center
Copyright © 1996 - 2024. UAB "Orgsis". Privatumo politika.
Įmonės kodas: 123551070. PVM mokėtojo kodas: LT235510716
Ši svetainė naudoja slapukus. Slapukai naudojami tam, kad būtų užtikrintas interneto svetainės tinkamas veikimas.

Sutinku Daugiau apie slapukus