Rinkitės:

Canon imageRUNNER ADVANCE C7055i

a-1210111856

Ypatybės

 

  • Našus spalvinių ir nespalvinių dokumentų spausdinimas 55 psl./min. greičiu
  • Paprastas naudoti didelis jutiklinis ekranas
  • Aukštos kokybės spausdinimas ir apipavidalinimas
  • Greitas, vienos eigos dvipusis skenavimas iki 200 vaizd./min. greičiu
  • Intensyvus bendradarbiavimas naudojant dokumentus

imageRUNNER ADVANCE C7055i, priklausantis novatoriškajai Canon įrenginių serijai, – tai visapusiškas dokumentų apdorojimo sprendimas, skirtas padidinti kiekvieno dokumento naudojimo ciklo etapo veiksmingumą ir užtikrinti dar geresnę jūsų dokumentų apsaugą ir aplinkosaugos politikos įgyvendinimą.

Paprastas naudoti ir pritaikyti individualiems poreikiams

C7055i turi didžiulį 8,4 colio SVGA raiškųjį spalvinį ekraną su naudotojams patogiomis piktogramomis, kurios dar labiau palengvina kiekvieną veiksmą. Naudotojas gali ekrane pasirinkti norimą mygtukų skaičių ir net ekrano foną (siūlomi 8 variantai), derantį prie bet kokio biuro interjero. Sudėtingos ar įprastinės užduotys nustačius asmeninius darbo srautus gali būti supaprastintos iki vieno mygtuko paspaudimo.

Našus, aukštos kokybės spausdinimas

C7055i sukuria ryškių kontūrų ir spalvų atspaudus. Nepriklausomai nuo režimo – spalvinio ar nespalvinio spausdinimo, įrenginys spausdina 55 psl./min. greičiu.

Puikios apipavidalinimo galimybės – galima kurti susegtas (naudojant skylamušį) ataskaitas, įspūdingus lankstinukus ir dėmesį traukiančią siųsti skirtą medžiagą, sukurtus dokumentus lankstyti C ir Z forma. Gali būti naudojamas padidinto tankio (svorio) – 300 g/m2, SRA3 ar įvairių rūšių, pvz., specialiu sluoksniu dengtas, popierius.

Dalijimasis dokumentais ir jų integracija

Nemažas skenavimo greitis (iki 200 vaizd./min.) – galima greitai ir lengvai skenuoti dokumentus į įvairias vietas, pvz., el. paštą, FTP, bendrinamus aplankus. Arba integruoti juos į pagalbines sistemas, pvz., Microsoft SharePoint™.

Lanksčių failų formatų, pvz., PDF, PDFa1b, OOXML ir PDF failų su paieškos galimybe bei kompaktiškų PDF failų, palaikymas – daugiau dokumentų naudojimo galimybių ir didesnis našumas. Be to, Adobe Reader Extensions PDF palaikymas suteikia galimybę greitai ir lengvai kurti anotacijas ir pastabas skenuotuose dokumentuose naudojantis Adobe Reader – tai daug veiksmingiau nei lėtai dirbti su popieriuje spausdintais dokumentais.

Veiksminga ir saugu

Daug priemonių padeda sugriežtinti sąnaudų kontrolę, pvz., įrenginio prieigos prie tam tikrų funkcijų apribojimas. Tokios priemonės kaip vandens ženklai, HDD šalinimas, duomenų užšifravimas ir įrenginio tapatumo patvirtinimas padeda užtikrinti dokumento apsaugą viso jo naudojimo ciklo metu.

Novatoriškos aplinką tausojančios savybės

imageRUNNER ADVANCE serijos įrenginiai pirmą kartą pasaulyje buvo pagaminti iš ugniai itin atsparaus ir biologiškai suyrančio plastiko, o dėl mažesnių energijos sąnaudų atitinka aplinkos tausojimo reikalavimus, pvz., Energy Star ir direktyvos RoHS reikalavimus. Popieriaus sąnaudas mažina dvipusis spausdinimas.

Orgsis /
OHSAS orgsis business center
Copyright © 1996 - 2024. UAB "Orgsis". Privatumo politika.
Įmonės kodas: 123551070. PVM mokėtojo kodas: LT235510716
Ši svetainė naudoja slapukus. Slapukai naudojami tam, kad būtų užtikrintas interneto svetainės tinkamas veikimas.

Sutinku Daugiau apie slapukus