Rinkitės:

Canon imagePRESS 10010VP

a-2203145051

Tobulėkite visose srityse. Pasiekite daugiau.

Sukurtas remiantis patikrinta ir patikima technologine platforma, patobulinta automatizacija ir plačiomis laikmenų tvarkymo galimybėmis, imagePRESS C10010VP serijos spausdintuvas nustato naujus produktyvumo, programų įvairovės ir kokybės standartus. Tai sprendimas didelės apimties spausdinimo aplinkoms, kurios siekia daugiau.

Išskirtinio našumo "Canon imagePRESS C10010VP" serija padeda spausdinimo paslaugų teikėjams klientų iššūkius paversti pelningomis galimybėmis ir išskirtinėmis paslaugomis.

Patirkite naują produktyvumo standartą

Laikykitės griežčiausių terminų ir naudodamiesi imagePRESS C10010VP serijos spausdintuvais visą dieną ir kiekvieną dieną nepertraukiamai spausdinkite dideliu greičiu ir aukštos kokybės spaudinius. Išlaikykite didžiausią našumą net ir spausdindami mišrią mediją dėl dvigubo fiksavimo įrenginio, o su pasirenkamu didelės talpos krautuvu, kuris leidžia iškrauti ir pakartotinai įkrauti spausdinimo metu, pasiekite 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę.

Patenkinkite įvairesnius reikalavimus

Gaminkite įvairias aukštos kokybės programas, nes galite apdoroti nuo 60 gsm iki 400 gsm svorio popierių, sintetines laikmenas ir ilgus iki 1 300 mm ilgio lapus.

Niekada nesileiskite į kompromisus dėl kokybės

Naudojant "imagePRESS C10010VP" serijos spausdintuvus kokybė niekada nekelia abejonių. Galite būti tikri, kad dėl R-VCSEL technologijos, "Multi D.A.T" spalvų reguliavimo ir universalių ekrano modelių galėsite gaminti įvairią aukštos kokybės produkciją. Pasiekite A+ kokybę ir spalvų pastovumą kiekviename kiekvieno tiražo puslapyje.

Kiekvieną kartą pristatyti be klaidų

Iki 10 000 lapų talpos popieriaus įvesties talpa ir pastovus iki 100 psl. per minutę spausdinimo greitis, nepriklausomai nuo laikmenos svorio, todėl galite pasikliauti "imagePRESS" technologija, užtikrinančia maksimalų veikimo laiką.

Įgyvendinkite savo siekius

Permatomas toneris + išplėstinės laikmenos galimybės + lanksčios apdailos parinktys = itin kūrybingos programos. Dabar galite išplėsti savo pasiūlą pridėtinės vertės produktais.

Nustatykite naujus standartus

Kokybė? Jokių problemų. Patikimas produktyvumas? Visada. Pridėtinė vertė jūsų klientams? Žinoma!

imagePRESS C10010VP

  • 100 puslapių per minutę
  • Iki 400 gsm svorio ir 1300 mm ilgio
  • Automatinis dvipusis spausdinimas iki 762 mm
  • 2400 dpi x 2400 dpi spausdinimo raiška
OHSAS orgsis business center
Copyright © 1996 - 2024. UAB "Orgsis". Privatumo politika.
Įmonės kodas: 123551070. PVM mokėtojo kodas: LT235510716
Ši svetainė naudoja slapukus. Slapukai naudojami tam, kad būtų užtikrintas interneto svetainės tinkamas veikimas.

Sutinku Daugiau apie slapukus