Rinkitės:

Canon imagePRESS C710

a-2203145120

Nesvarbu, ar spausdinate darbus išorės klientams, ar atliekate svarbius spausdinimo darbus vidaus suinteresuotosioms šalims, labai svarbu, kad jūsų klientai būtų patenkinti, o tai ir yra "imagePRESS" skaitmeninių spalvotų spaudos mašinų paskirtis. Nuo įmonių, atsakingų už biuro tipo spausdinimą ir anksčiau užsakytų aukštos kokybės rinkodaros priemonių spausdinimą, iki franšizių, kur popieriaus tvarkymas, erdvė ir biudžetas yra pagrindiniai rūpesčiai, "imagePRESS C710" siūlo gamybinio lygio funkcijas už nedidelę investiciją.

Spausdintuvas "imagePRESS C710" užtikrina stulbinančią vaizdo kokybę, spausdindamas iki 70 laiško formato atspaudų per minutę, todėl reiklioje biuro aplinkoje, CRD ir nedidelės apimties gamybinėse dirbtuvėse galima spausdinti įvairias programas, įskaitant naujienlaiškius, prezentacijas, rinkodaros medžiagą, vizitines korteles, brošiūras, vokus ir net iki 30 cm ilgio banerius. Siekiant užtikrinti, kad iš šio variklio gautumėte maksimalią naudą, "imagePRESS C710" siūlo:

gamybinio lygio patikimumas ir veikimo laikas:

Sukurtas reikliai gamybinei aplinkai, "imagePRESS C710" gali užtikrinti gamybinį patikimumą aukščiausios klasės biurų ir nedidelės apimties gamybos aplinkoje, padėdamas užtikrinti, kad darbai būtų atlikti laikantis griežtų terminų. 

Lengvas naudojimas ir intuityvi grafinė sąsaja:

Į integruotą "imagePRESS" spausdintuvo rinkinį įeina galimybė integruotis su pasirenkamais verslo sprendimais, tokiais kaip "uniFLOW" ir "Canon" MEAP platformos palaikymas, kuris padeda supaprastinti įprastus skenavimo, kopijavimo ir daugiafunkcinio darbo eigos procesus. 

Didelis našumas ir platus laikmenų palaikymas:

Aukšta vaizdo kokybė ant daugelio rūšių popieriaus, įskaitant paprastą, storą, padengtą, specialų, taip pat didelis sudėtingų ir mišrios laikmenos užduočių produktyvumas padeda išlaikyti daugiau spausdinimo ir skenavimo užduočių įmonėje, rengiant prezentacijų dalijamąją medžiagą, atmintines, skrajutes, formas, brošiūras, laiškus, vokus ir vizitines korteles.

imagePRESS C710

  • Gamybos greitis iki 70 ipm
  • 7 650 lapų padavimo pajėgumas, kai galima naudoti iki šešių skirtingų šaltinių
  • Platus produktyvių "Canon" linijinių priedų asortimentas
OHSAS orgsis business center
Copyright © 1996 - 2024. UAB "Orgsis". Privatumo politika.
Įmonės kodas: 123551070. PVM mokėtojo kodas: LT235510716
Ši svetainė naudoja slapukus. Slapukai naudojami tam, kad būtų užtikrintas interneto svetainės tinkamas veikimas.

Sutinku Daugiau apie slapukus