Rinkitės:

Canon imageRUNNER ADVANCE 8505 Pro

a-1603222333

Privalumai

  • Spausdinimo greitis siekia 105 ppm
  • Stulbinamas spausdinimo greitis ant skirtingo popieriaus tipų
  • Pažangesis ir greitesnis lapų paėmimas
  • Plačios 7,700 lapų talpos kasetės
  • Profesionalūs lapų spausdinimo užbaigimo darbai
  • Greitas skenavimas
  • Lengvas valdymas
  • Patobulintos apsaugos sistemos
  • Mažai elektros reikalaujantis įrenginys

Detalesnė informacija

Patobulintas veikimas 
iR-ADV 8505 PRO yra konstruotas, taip kad išgauti maksimalų produktyvumą ir būtų prieinamas mažo kiekio spaudai. Greitas 105 ppm spausdinimas, baltai juodu tekstu, teikia efektyvų ir ryškų spausdinimą. Taip pat šis spausdintuvas yra produktyvus, nes yra įdiegtoji ImageCHIP sistema ir naudoja perdedamas tonerio kasetes, kurios gali būti papildytos nesustabdant darbo eigos ir užtikrina, kad visas spausdinimas bus patikimas, greitas ir prireiks minimalios žmogaus priežiūros. 
Padidinkite savo įmonės produktyvumą su šiuo vartotojams pritaikyta, išskirtinės spalvos, liečiamu ekranu ir valdymo panele, kurie padės lengviau pasiekti ir vykdyti spausdinimo procesus. Nuotolinis prisijungimas prie mobiliųjų telefonų ar kitų įrenginių, gali būti puikus sprendimas padidinti darbuotojų produktyvumą. Darbuotojams bus leidžiama prisijungti prie įrenginių nuotoliniu būdu, taip pat integruotis su įvairiomis sistemomis ir susijungti su “Cloud” platforma. Pažangus autentifikavimas leidžia, personalizuoti valdymo langus, taip sukuriant išskirtinį valdymo panelės dizainą ir greitesnį prisijungimą bei valdymą. Skenuokite, konvertuokite įvairius dokumentus į PDF, Word, PowePoint formato dokumentus ir darykite tai su vienu paspaudimu, kuris vienu metu gali sutalpinti ir nuskenuoti iki 300 originalių dokumentų. 
 

Efektyvumas darbo metu 
Lanksti spausdinimo medžiagų paėmimo dalis leidžia pasirinkti iš daugybę, įvairių lapo tipų ir naudoti sunkiam ir didelį tankį turinčių lapų spausdinimui iki 256 g/m. Sukurkite profesionaliai atrodančias ataskaitas, laikraščius, pasiūlymus, kontraktus ir kitus dokumentus su lanksčiu ir koreguojamų po spaudos įrenginių užbaigtumą. Vietinės industrijos palaikymo standartai, tokie kaip Genuine Adobe PostScript and PCL, užtikrina lengvą integraciją su vietiniu tinklu ir kitais siūlomais sprendimais. ImagePASS spausdinimo kontrolė yra idealus sprendimas užimtoms operacijoms, kurios siūlo papildomas, automatizuotas apdorojimo galimybes, tokisprendimai gali būti atliekami pasitelkus Hot Folders ir Virtual Printers ir kitamosios datos spausdinimą (VDP). 
 
Kaštų valdymas 
Pasitelkus mageRUNNER ADVANCE 8505 Pro padės sumažinti nereikalingą spaudą, padės sumažinti išleidžiamus pinigus popieriui ir toneriui. Taip pat gali būti siūloma integracija su spausdinimo valdymo sprendimais, tokiu kaip UniFLOW ir kitomis programinėmis sistemomis, kurios padės detaliai sekti, įspėti ir atlikti kainų analizes. Kokybę ir patikimumą gali užtikrinti, įrenginys sujungtas su nuotolinės diagnostikos ir pagalbos sistema, kuris ne tik atliks spausdinimo įrenginių auditą, bet ir padės sumažinti išlaidas ir IT darbuotojų laiką. 
 
Užtikrinkite konfidencialumą 
Lengvai integruoti, valdomi ir pritaikyti griežti reikalavimai ir nustatymai, vienoje vietoje. Galite kontroliuoti prisijungimą prie įrenginių, taip išvengiant pašalinių naudotojų, arba sumažinkite prieinamumą prie tam tikrų funkcijų pagal vartotojo lygmenį. Saugus spausdinimas taip pat užtikrina, kad kiekvienas darbas yra užkoduotas ir bus prieinamas tik jums nustatytiems asmenims. IP arba MAC adresai yra filtruojami, kad užtikrinti jūsų ryšio saugumą, kai tuo tarpu IPSEC saugo jūsų perkeliama informacija iš ir į jūsų įrenginį. 
 
Ekologiškumas 
Šis „ENERGY STAR®“ reikalavimus atitinkantis prietaisas pasižymi geriausiu TEC * įvertinimu ir miego režime sunaudoja 1W ar mažiau. Įdiegtos įvairios technologijos tokios kaip, judesio jutikliai, nuotolinis valdymas, automatinis išsijungimas ir tylus spausdinimas, pagerina darbo kokybę ir taupo elektrą. Įrenginio ImageRUNNER ADVANCE 8585 Pro dalis dalių, yra sukurtos panaudojant perdirbtą plastiką arba bioplastiką. Be to eko-segtukai, kurie yra skirti susegti popierių taip pat yra be metalo, taip sumažinant išmetamas sunkiai įrančias medžiagas ir žengiant arčiau link ekologiško spausdinimo. 

OHSAS orgsis business center
Copyright © 1996 - 2024. UAB "Orgsis". Privatumo politika.
Įmonės kodas: 123551070. PVM mokėtojo kodas: LT235510716
Ši svetainė naudoja slapukus. Slapukai naudojami tam, kad būtų užtikrintas interneto svetainės tinkamas veikimas.

Sutinku Daugiau apie slapukus