Rinkitės:

Canon imagePROGRAF iPF5100

2157B003

Pranašumai

  • Be kraštinių A2 blizgus spaudinys – mažiau nei per 2 minutes.
  • 12 spalvų rašalas išskirtinei spalvų gamai.
  • Ypač efektyvus darbas naudojant 4 laikmenų tiektuvus.
  • Nesudėtinga intuityvi programinė įranga.
  • Daugiau spalvų, mažiau rašalo – investicijos puikiai susigrąžinamos.

Ypatybės išsamiai

Pasiruoškite išgauti puikius A2 spaudinius naudojantis 12 spalvų pigmentinio rašalo sistema. Pateikdamas išskirtinai plačią spalvų gamą didelio formato spaudinių modelis iPF5100 turi naują spalvų kalibravimo technologiją ir greitai spausdina vientisus spaudinius.

Puikiausia kokybė

Modelis iPF5100 pateikia išskirtinės kokybės A2 laikmenas, nes naudojama Canon pramoninio standarto dvi spausdinimo galvutės ir 12 spalvų pigmentinio rašalo LUCIA II sistema. 12 spalvų sistema gali ne tik pateikti išskirtinės spalvų gamos spaudinius, bet ir sunaudoti mažiau rašalo, kurio reikia maišant spalvas – dėl to mokate mažiau. LUCIA rašalu atspausdinti spaudiniai yra vientisos gradacijos, negrūdėti ir neblizgūs – ir, žinoma, įspūdingi.

Vientisumas ir tikslumas

iPF5100 pateikia integruotą spalvų kalibravimo sistemą, kurią nesudėtinga naudoti, o rezultatai neeikvojant laiko be reikalo – puikūs. Taip pat vientisai veikia ir pats įrenginys, nes jo išskirtinės savybės leidžia išpurkšti rašalą priklausomai nuo pasirinktos laikmenos – jums nebereikia įrenginio nustatyti papildomai. Be to, vidinis kalibravimas trunka apie 10 minučių.

Puikus produktyvumas

Kaip visi imagePROGRAF serijos plataus formato spausdintuvai šis modelis išnaudoja dvi spausdinimo galvutes su tankiai jose išdėstytais purkštukais: 30720 dviejose 1” spausdinimo galvutėse. 4 pl rašalo lašeliai užtikrina puikią spalvų gradaciją, raišką ir tikslumą. Be šių standartų spausdintuvas iPF5100 gali A2 pateikti bandinį per 41 sekundę.

3 krypčių laikmenų tiekimo sistema suteikia tikro lankstumo: čia galima dėti 0,07 – 1,5 mm skrajučių popierių, blizgų popierių.

Galima naudoti galingą programinę įrangą, kuri užtikrina „iPF5100“ prisiderinimą bet kokioje aplinkoje:

- imagePROGRAF Digital Photo Front Access leidžia redaguoti spaudinius vienu mygtuko paspaudimu.

- imagePROGRAF Plug-In for Photoshop naudotojams leidžia eksportuoti 16 bitų RGB vaizdus apdoroti Adobe Photoshop tiesiogiai į imagePROGRAF spausdintuvą.

- Poster Artist (papildomai įsigyjamas), Poster Creation leidžia nesudėtingai sukurti patrauklius plakatus iš apie 1000 šablonų ir vaizdų.

Paprastas valdyti

iPF5100 sukurtas galvojant apie vartotoją. Kad nebūtų stabdoma gamyba, automatiškai ištaisomas laikmenos pakreipimas, LCD ekranas nuolat primena, kokios laikmenos naudojamos, kiek spaudinių liko.

OHSAS orgsis business center
Copyright © 1996 - 2024. UAB "Orgsis". Privatumo politika.
Įmonės kodas: 123551070. PVM mokėtojo kodas: LT235510716
Ši svetainė naudoja slapukus. Slapukai naudojami tam, kad būtų užtikrintas interneto svetainės tinkamas veikimas.

Sutinku Daugiau apie slapukus