Rinkitės:

Canon imagePROGRAF iPF510

2158B003BA

Pranašumai

  • Ryškesnės, plonesnės linijos ir didelis juodos spalvos tankis
  • Ekonominis režimas
  • Aukščiausios kokybės grafika, ryškios spalvos ir vientisas vaizdas
  • Spausdinimas be kraštinių
  • Spartus spausdinimas
  • Derantys HPGL/2 ir HP / RTL formato failai
  • Plakatų kūrimo programinė įranga „PosterArtist Lite“
  • Spausdinimo priedėlis, skirtas „MS Office“

Ypatybės išsamiai

Išskirtinė spaudinių kokybė

Išgaukite pritrenkiamos 2 400 x 1 200 dpi raiškos spaudinius. Įrenginyje „iPF510“ įdiegta 5 spalvų chemiškai aktyvaus pigmentinio ar dažiklių rašalo sistema, teikianti ryškesnes, plonesnes linijas ir ryškių spalvų išvestį. Chemiškai aktyvaus rašalo sistema pagerina spaudinių kokybę – išgaunamas mažiau susiliejęs ir vientisesnis vaizdas, todėl išlaikomas didesnis tikslumas ir ryškumas, kad ir koks detalus būtų spaudinys.

Išskirtinis našumas

Įrenginys „iPF510“ spausdina labai sparčiai – A2 dydžio spaudiniai gaunami vos per 21 sek. (dirbant sparčiuoju režimu). „Canon“ spausdinimo be kraštinių technologija leidžia pasiekti didesnio našumo: nereikia apkarpyti atsijungus, taigi sutaupote laiko ir pinigų. Nors „iPF510“ dizainas labai kompaktiškas, jame yra 4 laikmenų keliai – ritinio, kasetės ir du rankinio tiekimo.

Ekonomiškas spausdinimas

Dėl didelės spartos ekonomiško spausdinimo ekonominiu režimu, mažiau naudojančiu rašalo, įrenginys „iPF510“ padeda sumažinti sąnaudas.

Patogu naudoti

Tai, kad „iPF510“ patogu naudoti, lemia daugybė funkcijų. Didelis, šviesus ir patogus naudoti LCD valdymo skydelis teikia paprastą prieigą prie sudėtingų funkcijų. Spausdintuvo tvarkyklę galima pritaikyti taip, kad ji atitiktų patirties lygį, o spausdinimas valdomas iš spausdintuvo priekio – paprasta įdėti popieriaus ritinius ir rašalines.

Idealiai tinkamas naudojant specialias CAD taikomąsias programas

„iPF510“ sukurtas taip, kad užtikrintų kokybišką linijų atvaizdavimą ir našumą, reikiamą naudojant specialias CAD programas, ir visapusiškai suderinamas su specialiais CAD failų formatais HP-GL/2, HP RTL, taip pat teikia HDI tvarkyklę, skirtą operacinei sistemai „Windows“.

Kurkite profesionalų lygmens plakatus ir kitus spaudinius

Kadangi įrenginyje „iPF510“ įdiegta programinė įranga „Canon PosterArtist Lite“, profesionaliai atrodančius plakatus gali kurti ir žmogus, šioje srityje neturintis jokios patirties. Didžiulis šablonų, nemokamų didelės raiškos vaizdų ir grafinių objektų pasirinkimas leidžia kurti profesionaliai atrodančius plakatus, iškabas ir afišas vos keturiais paprastais veiksmais. Taip pat pridedamas spausdinimo papildinys, skirtas „MS Office“ („Word“, „Excel“ ir „Powerpoint“), dėl to galite lengvai spausdinti iš pamėgtų taikomųjų programų. Programinė įranga „Digital Photo Front Access“ leidžia importuoti skaitmenines nuotraukas ir jas redaguoti prieš įtraukiant į plakatų dizainą.

OHSAS orgsis business center
Copyright © 1996 - 2024. UAB "Orgsis". Privatumo politika.
Įmonės kodas: 123551070. PVM mokėtojo kodas: LT235510716
Ši svetainė naudoja slapukus. Slapukai naudojami tam, kad būtų užtikrintas interneto svetainės tinkamas veikimas.

Sutinku Daugiau apie slapukus