Rinkitės:

Canon IMAGEPROGRAF PRO-200

4280C009

„Canon“ PIXMA PRO-200 visų pirma skirtas ryškių spalvotų nuotraukų spausdinimui, universalumui ir praktiškumui, todėl šis spausdintuvas idealiai tinka fotografijos entuziastams ir pradedantiesiems fotografams.

ATSKLEISKITE SAVO TIKRĄSIAS SPALVAS

Pakelkite savo fotografijos lygį su šiomis ryškiomis, aukštos kokybės spalvotomis ir vienspalvėmis nuotraukomis, kuriomis galėsite didžiuotis. Universalus, kompaktiškas ir paprastas naudoti A3+ formato spausdintuvas gali spausdinti be paraščių, juo galite spausdinti meno kūrinius ir panoraminius vaizdus, todėl visą savo dėmesį galėsite skirti tobulo kadro paieškai.

Įspūdingos aukštos kokybės nuotraukos

Aukščiausios kokybės 8 spalvų dažų pagrindo rašalo sistema kaskart garantuoja išskirtinį vaizdo atkūrimą, sodresnes spalvas ir ryškų profesionalų lygio spausdinimą.

Pasirinkite jums tinkamiausią popierių

Spausdintuvui tinka įvairios laikmenos ir galima pasirinkti spausdinimo formatą, todėl galite praturtinti savo nuotraukas išspausdindami jas ant meno kūrinių popieriaus, spausdindami jas be paraščių arba panoraminiu formatu.

Spartus ir patogus naudoti

Integruotame 3 colių LCD ekrane galite patikrinti rašalo lygį, atlikti spausdintuvo techninę priežiūrą ir vos žvilgtelėję peržiūrėti spausdintuvo instrukcijas – todėl puikių rezultatų pasiekti išties lengva.

Tobulas spausdinimas kiekvieną kartą

Turėdami 3 popieriaus tiekimo variantus ir automatinę popieriaus asimetriškumo korekcijos funkciją, galite pamiršti nesulygiuotus ir nepavykusius spaudinius, kad ir kokį popierių naudotumėte.

Vienas sklandus procesas

„Canon“ naudojama PPL („Professional Print & Layout“) programinė įranga, todėl galite fotografuoti ir lengvai siųsti nuotraukas iš populiariausių fotografijos programų, kad redagavimo ir spausdinimo procesas būtų kuo trumpesnis.

Kompaktiškas ir lengvas

Nors „Canon PIXMA PRO-200“ gali spausdinti iki A3+ formatu, tai vis tiek yra lengvas spausdinimo poreikius atitinkantis produktas. Be to, jis yra mažas, todėl lengvai tilps net ir nedidelėje studijoje.

Greitesnis ir veiksmingesnis spausdinimas

Puikiam kadrui tereikia akimirksnio, kaip ir puikiam spausdinimui. „Canon PIXMA PRO-200“ veikia greitai ir efektyviai, išskirtinės kokybės A3+ formato spaudiniai gaunami vos per 90 sekundžių, todėl jums lieka daugiau laiko naujo puikaus kadro paieškai.

Rašalo sistema „Chroma Life 100+“

Nauja „Canon“ 8 spalvų dažų pagrindo sistema suteikia platesnę spalvų gamą, kad nuotraukos būtų ryškios ir labai kokybiškos. „Canon PIXMA PRO-200“ taip pat suteikia gilesnio juodumo įspūdį ir geriau atkuria raudonus ir mėlynus atspalvius. Pilkas ir šviesiai pilkas rašalas padeda kuriant išskirtines vienspalves nuotraukas bei paspartina spausdinimo procesą.

CANON PIXMA PRO-200

  • 8 spalvų dažų pagrindo rašalo sistema
  • A3+ formato spausdinimas be paraščių
  • Itin spartus spausdinimas
  • Belaidžio ir eterneto ryšio galimybė
  • 3 colių LCD monitorius
  • Kompaktiška ir lengva konstrukcija

 

OHSAS orgsis business center
Copyright © 1996 - 2024. UAB "Orgsis". Privatumo politika.
Įmonės kodas: 123551070. PVM mokėtojo kodas: LT235510716
Ši svetainė naudoja slapukus. Slapukai naudojami tam, kad būtų užtikrintas interneto svetainės tinkamas veikimas.

Sutinku Daugiau apie slapukus