Rinkitės:

Canon imageRUNNER C1325iF

a-1503091031

Pranašumai

  • Spausidnimo, kopijavimo, spalvinio nuskaitymo, siuntimo ir faksavimo funkcijos
  • Spalvinis ir nespalvinis spausdinimas 25 p./min. sparta
  • Mobilusis spausdinimas ir nuskaitymas
  • 8,9 cm jutiklinis ir braukiamasis spalvinis LCD ekranas
  • Iki 2300 lapų popieriaus talpa
  • Nuskaitymas, išlaidų valdymas ir integravimas
  • Paprasta įrenginio ir spausdinimo ūkio priežiūra
  • Paprasta keisti eksploatacines medžiagas
  • Mažos energijos sąnaudos

Ypatybės išsamiai

Kokybiškas spausdinimas ir nuskaitymas

„imageRUNNER C1325iF“ yra našus spalvinis A4 formato daugiafunkcis įrenginys, spausdinantis aukštos kokybės spalvinius dokumentus iki 25 puslapių per minutę sparta. „Canon V²“ (ryškaus ir natūralaus) vaizdo apdorojimo technologija užtikrina, kad jūsų dokumentai bus įspūdingi ir išsiskirs iš kitų. Nauja 8,9 cm spalvinė jutiklinė ir braukiamoji vartotojo sąsaja įgalina vartotojui patogų ir paprastą valdymą. Įvairiapusiškos mobiliojo spausdinimo funkcijos ir tokios nuskaitymo funkcijos kaip „Apple AirPrint™“, „Mopria“ spausdinimas, o taip pat mobiliojo spausdinimo ir nuskaitymo programėlės sudaro sąlygas našiai dirbti per mobilųjį ryšį. Vartotojai taip pat gali paprastai nuskaityti ir siųsti dokumentus tiesiai į įvairias paskirties vietas, įskaitant el. pašto dėžutes ir bendrinamą aplanką.

Sauga ir kaštų valdymas

Užtikrinkite savo informacijos konfidencialumą naudodami tokias funkcijas kaip saugus spausdinimas, atrakinimas PIN kodu ir pasirinktinis PDF failų apsaugojimas slaptažodžiu. Naudojant šį įrenginį itin paprasta valdyti spausdinimo kaštus, nes jis parengtas naudoti „Canon uniFLOW“ programinę įrangą, kuri užtikrina didesnį skaidrumą ir geresnę priežiūrą, leisdama sekti bei paskirti konkrečias spausdinimo užduotis asmenims, padaliniams, vietoms ir projektams, o taip pat teikia paskirų vartotojų veiklos ataskaitas.

Lengvas integravimas ir valdymas

Šis įrenginys telpa įvairiose biurų patalpose ir tinka bet kokio dydžio organizacijos mažoms darbo grupėms, kur dėl įvairiapusiškų galimybių naudoti popieriaus kasetes jis gali būti naudojamas kaip stalinis arba kaip ant grindų statomas įrenginys.

Šiame įrenginyje įdiegtas naujasis „imageRUNNER“ valdiklis, tad jį paprasta integruoti į IT aplinkas, o taip pat jis pritaikytas tokiems standartams kaip PCL bei „Genuine Adobe PS“. „imageRUNNER C1325iF“ sumažins jums tenkantį spausdinimo ūkio priežiūros ir administravimo krūvį tokiomis funkcijomis kaip automatinis skaitiklių duomenų surinkimas, eksploatacinių medžiagų priežiūra ir diagnostika. Prastovų trukmę dar labiau sumažins galimybė nuotoliniu būdu, iš paties įrenginio atnaujinti programinę aparatinę įrangą.

Tausoja aplinką

Šis ENERGY STAR® sertifikuotas įrenginys pasižymi klasėje geriausiu TEC* įverčiu ir miego režimu suvartoja vos iki 1 W energijos. Jis sukurtas siekiant taupyti energiją, sumažinti jos suvartojimą ir įrenginio poveikį aplinkai. „imageRUNNER C1325iF“ ekologiškumą liudija ir jam suteiktas griežtų standartų „Blue Angel“ sertifikatas.

 
OHSAS orgsis business center
Copyright © 1996 - 2024. UAB "Orgsis". Privatumo politika.
Įmonės kodas: 123551070. PVM mokėtojo kodas: LT235510716
Ši svetainė naudoja slapukus. Slapukai naudojami tam, kad būtų užtikrintas interneto svetainės tinkamas veikimas.

Sutinku Daugiau apie slapukus