Rinkitės:

Canon MAXIFY MB5450

0971C009

Aukštos kokybės spaudiniai kiekvieną kartą

„Dual Resistant High Density“ rašalas specialiai sukurtas verslo spaudos darbams. Šis kokybiškas rašalas suteiks gyvas spalvas, sodrius juodus tonus ir ryškų tekstą, be to, nereikės jaudintis dėl tepimo.

Lengva naudoti, lengva užtikrinti produktyvumą

 

Dideliame 8,8 cm spalvotame jutikliniame ekrane lengvai pasiekiamos visos „MAXIFY MB5450“ serijos funkcijos. „MAXIFY MB5450“ serija turi ne tik didelį 500 lapų popieriaus tiektuvą ir 50 lapų automatinį dokumentų tiektuvą bei dvipusio spausdinimo funkciją, bet ir palaiko spausdinimą ant įvairaus formato ir tipo popieriaus – nuo paprasto A4 formato popieriaus iki etikečių, vokų, fotopopieriaus ir netgi dvipusių ID kortelių kopijų – kad įprasti biuro darbai vyktų be streso.

Mažos eksploatavimo išlaidos

Su „Canon MAXIFY MB5450“ serijos įrenginiais galima gauti puikios kokybės, tačiau nebrangius spaudinius. Dėl mažų energijos sąnaudų ir didelės rašalo kasečių išeigos, kurios užtenka 2 500 vienspalvių ir 1 500 spalvotų puslapių išspausdinti, dabar rašalo kasetes reikia keisti rečiau.

 

Paprasta valdyti ir prižiūrėti

Dėl paprasto tinklo stebėjimo protokolo (SNMP), spausdintuvą galima integruoti į darbo vietą, todėl jis lengvai įsilieja į intensyviai dirbančio biuro aplinką. „MAXIFY MB5450“ serijos gaminiai suteikia galimybę sekti visų jūsų tinkle esančių spausdintuvų naudojimo, rašalo lygio, klaidų būsenos ir puslapių skaičiaus registrus. Taip pat galima filtruoti pagal IP adresus ir apriboti spausdinimo prieigą bei leisti saugų nuskaitymą į el. paštą.

 

 

OHSAS orgsis business center
Copyright © 1996 - 2024. UAB "Orgsis". Privatumo politika.
Įmonės kodas: 123551070. PVM mokėtojo kodas: LT235510716
Ši svetainė naudoja slapukus. Slapukai naudojami tam, kad būtų užtikrintas interneto svetainės tinkamas veikimas.

Sutinku Daugiau apie slapukus