Rinkitės:

CANON PIXMA TS5350

a-2105123757

CANON PIXMA TS5350 

Modernus ryšys nuo delno iki spausdintuvo: šis elegantiškas ir grakštus daugiafunkcis įrenginys „3 viename“ puikiai tinka rankdarbiams ir kūrybai, taip pat tai tobulas spausdinimo partneris jūsų išmaniajam telefonui.

Meniškas minimalizmas

Lipdukai, magnetai ir rankdarbiai – atskleiskite savo kūrybiškumą su įvairiausių tipų laikmenomis ir programėlėmis. Lengvai prijungiamas elegantiškas spausdintuvas turi paprastą OLED ekraną, LED būsenos juostą ir pirmos klasės FINE kasetes, be to, jame daug funkcijų išmaniųjų telefonų turėtojams.

Daugiau asmeniškumo su „Canon“ serija „PIXMA TS5350“

Transformuokite savo naują projektą su „Easy-PhotoPrint Editor“, „Creative Park“ ir „Message In Print“, taip pat išbandykite mūsų daugkartinius lipdukus, dvipuses matines ir lygintuvu priklijuojamas laikmenas.

Išmanus ir prijungtas

 

Spausdinkite, nuskaitykite, kopijuokite ir prisijunkite prie „Facebook“, „Instagram“ ir kitų debesijos** paskyrų per savo išmanųjį telefoną ir programėlę „Canon PRINT“, arba spausdinkite be programėlės per „AirPrint“ („iOS“) ir „Mopria“ („Android“).

Atskleiskite savo kūrybiškumą

 

Naudokite spausdintuve įdiegtus 45 raštus iškarpų albumams arba vyniojimo popieriui kurti. Kurkite naudodami „Canon“ programėlę „Easy-PhotoPrint Editor“ įrenginiams iOS arba „Android“.




pixma TS5350

 
OHSAS orgsis business center
Copyright © 1996 - 2024. UAB "Orgsis". Privatumo politika.
Įmonės kodas: 123551070. PVM mokėtojo kodas: LT235510716
Ši svetainė naudoja slapukus. Slapukai naudojami tam, kad būtų užtikrintas interneto svetainės tinkamas veikimas.

Sutinku Daugiau apie slapukus