Rinkitės:

Canon PIXMA TS7450

a-2105122548

„Canon PIXMA TS7450“ 

Idealus prietaisas kūrybiškiems namams ir efektyviam darbui namuose: spausdinkite, nuskaitykite ir kopijuokite iš bet kokio įrenginio ir rinkitės iš daugybės išmanių ir vaizdingų parinkčių. Įsivaizduokite, ką galite sukurti!

Universalus jūsų palydovas darbe ir žaidimuose

Stilingi, nebrangūs ir paprastai naudojami PIXMA TS7450 serijos įrenginiai suteikia galimybę spausdinti ant įvairių kūrybai skirtų laikmenų naudojantis kompiuteriu, planšete ar išmaniuoju telefonu. O su ADF technologija galite dvigubai greičiau nuskaityti ir nukopijuoti daug lapų.

Praktiškas ir patogus tiekimas

Jūs dirbkite protingiau, o PIXMA TS7450 serijos įrenginiai dirbs daugiau. Kopijuokite ir nuskaitykite daug lapų jų neišimdami ir neįdėdami pakartotinai – jums padės automatinio dokumentų tiektuvo (ADF) technologija.


Jūsų įkvėpimo centras

PIXMA TS7450 serijos įrenginių gebėjimai atitinka jūsų kūrybinį polėkį: jie puikiai tinka kūrybai su vaikais ir net tokiam dideliam vaikui, kaip jūs! Spausdinkite ant fotopopieriaus, lygintuvu užklijuojamų plėvelių, magnetinio popieriaus arba daugkartinio lipniojo popieriaus.

Išmanus, bet paprastas

PIXMA TS7450 serijos įrenginiai yra itin paprasti naudoti. Prisijunkite tiesiogiai per kompiuterį ar išmanųjį telefoną ir spausdinkite iš fotoaparato naudodami „Wi-Fi“ technologiją. Kasetes FINE itin patogu naudoti.


Specification-Icons - Header Image

OHSAS orgsis business center
Copyright © 1996 - 2024. UAB "Orgsis". Privatumo politika.
Įmonės kodas: 123551070. PVM mokėtojo kodas: LT235510716
Ši svetainė naudoja slapukus. Slapukai naudojami tam, kad būtų užtikrintas interneto svetainės tinkamas veikimas.

Sutinku Daugiau apie slapukus