Rinkitės:

Canon PIXMA TS9040

a-1706053413

Praktiškas ir kokybiškai surinktas 

 

Išskirtiniskokybiškas spausdinimas, su didelio pasirinkimo sistema. PIXMA TS9040 yra pilno funkcionalumospalvotų nuotraukų spausdintuvasskaitytuvas ir kopijavimo įranga su 12,6 cm įstrižainėsišmaniuojuliečiamu ekranu. 
 
Elegantiškaskompaktiškas dizainas  

 

Mėgaukitės perdarytu stiliumi, kuris yra mažesnis už praeitos serijos modelį net 29%. Paprastas, kompaktiškas, šios įrangos linijos yra sujungtos su išorės detalėmis taip, kad taupytų vietą ir būtų puiki interjero detalė. PIXMA TS9040 yra stulbinamas įrankis, skirtas nepriekaištingam spausdinimui. 
 
Greitai ir lengvai naudojamas 

 

Automatinis išėjimas, priekinės panelės ir dvigubas popieriaus paėmimas, leidžia lengviau, greičiau ir ekonomiškiau spausdinti dokumentus. Didelis 12,6 centimetrų pločio, liečiamas ekranas, leidžia lengviau prisijungti prie įvairių šios spausdinimo mašinos funkcijų, pradedant nuo įprasto spausdinimo, iki nuotraukų spausdinimo iš SD kortelės. 

Skatina kūrybiškumą 

 

Padarykite fotoaparatų nuotraukas dar ryškesnes ir unikalias, pasitelkdami spausdinimo įrangos, liečiamą, išmanųjį ekraną, kuris leis pridėti įvairiausius nuotraukų filtrus ir lengvai perkels nuotraukas į SD kortelę. Be to, šis aparatas leidžia palyginti originalią nuotrauką su jau esama nuotrauka su filtru. Taip užtikrina, jog kiekviena atspausdinta nuotrauka liksite patenkinti. 

Lengva integracija 

Efektyviai ir lengvai spausdina ypač geros kokybės nuotraukas ir kitus įvairius dokumentus, iš bet kurios vietos, pasitelkiant įvairias integracijas,  Wi-Fi, Android, IOs, Google Cloud Pinting arba Windows 10 mobiliuoju spausdinimu. PIXMA integracija su  “Cloud” platforma, leidžia naudotis spausdinimo, skenavimo paslaugomis, nuotoliniu būdu. Be to integruota „NFC“ s„Android“ sistema, leidžia nuskaityti ir spausdinti vos vienu prisilietimu.  
 
Naudokite PIXMA debesėlio Cloud funkciją su integruotomis programomis. Naudojamos programos su PIXMA yra “Canon PRINT” platforma arba pačio spausdintuvo išmanusis ekranas, kuris leidžia susieti spausdinimo mašiną su socialiniu tinklu ir “Cloud platforma, įskaitant “Facebook”, “Google Drive” ir “Dropbox”. Be to puikiai integruojasi  su “Instagram” ir gali atspausdinti pasirinktas nuotraukas, pasitelkus “Canon” 13x13 cm fotopopierių. 

 

Stulbinama kokybė ir našumas 

 

PIXMA TS9040 su patobulinta spausdinimo technologija ir 6 atskirų vienetų dažais (įskaitant pilką) veikia taip, kad išnaudotų kuo mažiau dažų ir užtikrintų unikalų, bei stulbinamą rezultatą. 

Taupus ir ekonomiškas spausdinimas 

 
Automatiniai jutikliai, kurie užtikrins efektyvų ir greitą spausdinimo įrangos panaudojimą, kai jo labiausiai reikiaDidelis spalvų ir dažų naudojimas su talpiomis “Canon XL” kasetėmis, leis sutaupyti iki 30% spausdinimo išlaidų. Taip pat sutaupo ne tik spausdinant su “Canon XL” kasetėmis, bet ir naudojant aukštos kokybės automatinį dvigubą spausdinimą. 


OHSAS orgsis business center
Copyright © 1996 - 2024. UAB "Orgsis". Privatumo politika.
Įmonės kodas: 123551070. PVM mokėtojo kodas: LT235510716
Ši svetainė naudoja slapukus. Slapukai naudojami tam, kad būtų užtikrintas interneto svetainės tinkamas veikimas.

Sutinku Daugiau apie slapukus