Rinkitės:

Canon DR-6030C

4624B003

Privalumai

  • Itin kompaktiškas A3 formato skeneris
  • Didelės spartos spalvinis nuskaitymas (60 psl./min. stačiai / 80 psl./min. gulsčiai)
  • Pažangios vaizdo apdorojimo funkcijos
  • Labai patikima popieriaus transportavimo sistema
  • Pirmaujantis savo klasėje dėl energijos našumo
  • Papildomai įsigyjamas plokštuminio skaitytuvo įrenginys 101
  • Pridedama „Kofax VRS“

Detalesnė informacija

Išskirtinė sparta ir veiksmingumas

Įtemptos darbo aplinkos našumas greitai padidės, pasitelkus DR-6030C spartaus spalvinio nuskaitymo funkciją. Pažangi „Canon“ 3 eilučių CMOS CIS jutiklio technologija ir JPEG glaudinimo vaizdo failų perkėlimo procesas leidžia pasiekti iki 80 psl./min. (gulsčiai) nuskaitymo greitį.

Kompaktiško dizaino

DR-6030C yra vienas iš kompaktiškiausių A3 formato skaitytuvų – jis puikiai tinkamas įmonės biurų skyriuose ar mažesniuose įmonių filialuose, kur erdvė yra ribota. Nuskaitymo operatoriai įvertins patogų dokumentų įdėjimo ir tiekimo iš priekio dizainą.

Puikios eksploatacinės savybės ir aukščiausia vaizdo kokybė

DR-6030C užfiksuoja tikslius aukštos kokybės vaizdus, kad ir kiek kartų nuskaitytumėte. Sukurtos trys specialios veiksenos, patobulinančios tekstą ir pašalinančios tamsų ar raštuotą foną, todėl DR-6030C atkuria aiškius, įskaitomus vaizdus, optimizuotus OCR taikomosioms programoms ar automatizuotam duomenų išrinkimui. Papildomos funkcijos taip pat gerina vaizdo kokybę ir jo nuoseklumą, pvz., automatinis spalvų aptikimas, automatinis dydžio ir pakreipimo koregavimas, teksto padėties koregavimas ir pritaikytas spalvų šalinimas.

Popieriaus tvarkymas be rūpesčių

Skeneryje DR-6030C įdiegta ta pati patikima popieriaus transportavimo sistema, kaip ir ankstesniame rinkoje pirmaujančiame modelyje DR-5010C, galinti patikimai įvykdyti iki 10 000 nuskaitymų per dieną. Itin tiksli ritinėlių sistema leidžia be strigčių tiekti daugelio tipų dokumentus: nuo A3 formato laikmenų ir plastikinių kortelių iki 3 m ilgio dokumentų. Pasirenkamas tiesus popieriaus tiekimo kelias leidžia lengvai nuskaityti iki 546 g/m2 storio laikmenas.

Viską lenkiantis energijos suvartojimo našumas

DR-6010C yra ekonomiškiausiai energiją vartojantis savo klasės skaitytuvas: nuskaitydamas jis suvartoja vos 46 W galios; sutaupysite ir tapsite ekologiškai švaresni.

Galinga programinė įranga

Skaitytuve DR-6030C įdiegta „Canon CapturePerfect“ ir „CapturePerfect Software Developers Kit“ (SDK), kuri palengvina integravimą į operacinę sistemą. Taip pat pridedama „Kofax VRS“ – savo srityje pirmaujanti vaizdo apdorojimo programinė įranga, kad būtų papildomai užtikrinta vaizdo kokybė.

Plokštuminio skaitytuvo priedas

DR-6030C yra universalus, nes jis suderinamas su atskirai įsigyjamu plokštuminio skenerio įrenginiu 101, skirtu įrištiems ir trapiems dokumentams skenuoti.

OHSAS orgsis business center
Copyright © 1996 - 2024. UAB "Orgsis". Privatumo politika.
Įmonės kodas: 123551070. PVM mokėtojo kodas: LT235510716
Ši svetainė naudoja slapukus. Slapukai naudojami tam, kad būtų užtikrintas interneto svetainės tinkamas veikimas.

Sutinku Daugiau apie slapukus