Rinkitės:

Canon imageFORMULA DR-C240

0651C003

Privalumai

  • Padidinkite našumą naudodami spartų, iki 90 atv./min. nuskaitymą
  • Vienu įrenginiu paprastai nuskaitykite įvairių rūšių dokumentus, įskaitant pasus
  • Mėgaukitės ramybe, kurią užtikrina aukščiausios kokybės, patikima popieriaus tvarkymo sistema ir tvirta konstrukcija
  • Pagerinkite savo aplinkos būklę tyliai dirbančiu, kompaktiško korpuso ir elegantiško dizaino įrenginiu
 

Detalesnė informacija

Aukštos kokybės, įvairiapusiškos funkcijos

imageFORMULA DR-C240“ aukščiausios kokybės konstrukcija ir našios funkcijos yra tikras perversmas šiame rinkos segmente. „imageFORMULA DR-C240“ nuskaito dokumentus iki 45 psl./min. / 90 atv./min. sparta, tad savaime suprantama, kad jį rinksis universalaus įrenginio ieškantys biurų skyriai ir darbo grupės. Dėl savo tylaus veikimo ir kompaktiško, patrauklaus dizaino šis įrenginys puikiai tinka naudoti biuruose ir klientų aptarnavimo punktuose, pavyzdžiui, bankuose, viešbučiuose, ligoninėse ir valdžios įstaigose.

Sukurtas patenkinti klientų poreikius

„imageFORMULA DR-C240“ tvirta konstrukcija ir patvarus dokumentų tiektuvas buvo sukurti tiesiogiai atsižvelgiant į klientų atsiliepimus. Tai žingsnis pirmyn siekiant konstrukcijos kokybės šiame skaitytuvų rinkos segmente – jis be vargo nuskaito iki 4000 dokumentų per dieną. Jūsų produktyvumą padidins 60 lapų automatinis dokumentų tiektuvas, patikimai tiekiantis mišraus dydžio dokumentų ir skirtingų laikmenų paketus nuo pasų ir plastikinių kortelių iki dvipusių A4, A3 (naudojant perlenkimą) ir iki 3 m ilgio ilgųjų dokumentų.

Tikslus popieriaus tvarkymas

Siekiant sklandžių darbo eigų, skaitytuve „imageFORMULA DR-C240“ įtaisytas galingas, aukštos kokybės tiekimo mechanizmas, užtikrinantis didžiausią šioje įrenginių klasėje patikimumą nuskaitant ir skaitmenizuojant įvairius dokumentus, tarp jų ir itin ploną popierių nuo 27 g/m2. Viršgarsinio dvigubo tiekimo aptikimo ir dvigubo tiekimo atleidimo (DFR) funkcijos leidžia greitai paleisti nuskaitymą iš naujo, taip iki minimumo sumažinant prastovų.

Paprastas valdymas, pastovūs rezultatai

„imageFORMULA DR-C240“ turi daug įvairių aukštos kokybės vaizdo apdorojimo priemonių. Tarp jų yra automatinio puslapio dydžio ir teksto krypties aptikimo, teksto patobulinimo, ištiesinimo ir automatinio spalvų aptikimo funkcijos. Naudotojo poreikiams pritaikytas valdymo skydelis leidžia nuskaityti paspaudus vienintelį mygtuką, tad pagreitina ir supaprastina nuskaitymo užduočių vykdymą.

Įvairiapusiškas programinės įrangos rinkinys

Pažangi „Canon“ programa „CapturePerfect“ leidžia našiai nuskaityti dokumentų paketus ir yra pritaikyta naudoti su kartu pridedama „Kofax VRS“ tvarkykle siekiant aukštesnės vaizdo kokybės. Norėdami intuityviai nuskaityti dokumentus, o tada paprastai juos nusiųsti į kelias paskirties vietas (įskaitant debesijos paslaugas), naudokite „Canon“ programą „CaptureOnTouch“. Pridedama programa „eCopy PDF Pro“ turi galingų PDF kūrimo, redagavimo ir konvertavimo įrankių.

Nebrangus naudoti ir prižiūrėti

Pakeisti ilgai tarnaujantį „imageFORMULA DR-C240“ uždelsiantį velenėlį ir tiekimo velenėlį be jokio vargo galite patys, tad šio įrenginio naudojimo kaštai yra minimalūs. Dėl stulbinančiai mažų energijos sąnaudų (vos 19 W darbo metu ir 1,4 W budėjimo režimu) pridėtinės šio įrenginio naudojimo išlaidos yra dar mažesnės, o taip pat mažesnis ir jo daromas poveikis aplinkai.

OHSAS orgsis business center
Copyright © 1996 - 2024. UAB "Orgsis". Privatumo politika.
Įmonės kodas: 123551070. PVM mokėtojo kodas: LT235510716
Ši svetainė naudoja slapukus. Slapukai naudojami tam, kad būtų užtikrintas interneto svetainės tinkamas veikimas.

Sutinku Daugiau apie slapukus