Rinkitės:

Canon imageFORMULA DR-X10C

2417B003

Privalumai

  • Spartus spalvinis nuskaitymas: 130 psl./min. 200x300 dpi raiška
  • Puiki vaizdų kokybė – 600 dpi optinė raiška
  • Patikimas tiekimas
  • Didelis produktyvumas
  • Nuskaitymas be jokių dulkių
  • Ypač patvarus – apie 60000 nuskaitymų per dieną
 

Didelis produktyvumas

Jei būtina nuskaityti, DR-X10C sukurtas tai atlikti maksimaliai efektyviai. Tai reiškia, kad DR-X10C skaitytuvas gali apdoroti A3 formato spaudinius 130 psl./min. greičiu, nepaisant to, ar spausdinamos nespalvinės, pilkų atspalvių ar spalvinės kopijos. Papildomai greitis visiškai netrikdomas 200 arba 300 spi raiškos skirtumo, o nuskaitymas gulsčiai atliekamas taip pat įspūdinga Sparta: 130 psl./min. (A4). Dar labiau paspartinkite darbą išnaudodami tokias funkcijas kaip automatinį spalvinių spaudinių aptikimą, teksto padėties nustatymą ir tuščio lapo praleidimą.

Intelektualusis vaizdas

Kai svarbiausias dalykas yra vaizdo kokybė, DR-X10C pateikia 600 dpi raiškos galimybę ir suteikia galimybę išnaudoti daugelį vaizdų pagerinimo funkcijų. Tada galite naudotis tokiomis funkcijomis kaip Text Enhancement (teksto patobulinimo), Prevent Bleed Through (apsaugos nuo visuotinio išsiliejimo), Moiré Removal (išsiliejimo pašalinimo) ir Colour Drop Out (išblukimo) – visa tai užtikrina pateikiamą aukščiausia kokybe įskaitomą nuskaitytą dokumentą. Kad nebūtų sukeliamos dulkės ir vaizdų pabloginimas dėl šios priežasties, DR-X10C išnaudoja pūtiklius ir specialų valytuvą, kuris nušluosto eksponavimo stiklą prieš nuskaitant kiekvieną dokumentą. Ši apsaugos nuo dulkėtumo sistema suteikia galimybę gauti aukščiausios kokybės vaizdus, dėl jos nebereikia valyti stiklo ir pagerinamas visas darbo produktyvumas. Modelis DR-X10C taip pat pateikiamas su sumontuotu jutikliu, tiksliai aptinkančiu puslapio dydį ir jo buvimo padėtį, jei padėtis neišlygiuota – automatiškai pataisoma.

Garsusis patikimumas

Aktyvus atskyrimo valdiklis Active Separation Torque Control leidžia skaitytuve naudoti įvairaus formato dokumentus, nes atskyriklio ritinio sukimą galima elektroniškai valdyti ir nustatyti tinkamiausią dokumentų atskyrimo lygį, net jei tiekiami labai ploni dokumentai. Trys atskirai valdomi ultragarso jutikliai tiksliai aptinka dvigubai tiekiamus dokumentus ir sumažina duomenų praradimo riziką, o po dvigubo tiekimo aptikimo pakartotinio tiekimo sistema automatiškai iš naujo tiekia dokumentus be jokio operatoriaus įsikišimo.

Papildoma valdymo galimybė

Programinė įranga CapturePerfect pateikiama kartu su DR-X10C Čia galima rasti papildomų funkcijų Pre-Imprinter, Post Imprinter, Barcode Module, Patch Code Reader ir papildomas Kofax sąsajos modulis.


Susisiekite su "Canon" oficialiu atstovu Lietuvoje

OHSAS orgsis business center
Copyright © 1996 - 2024. UAB "Orgsis". Privatumo politika.
Įmonės kodas: 123551070. PVM mokėtojo kodas: LT235510716
Ši svetainė naudoja slapukus. Slapukai naudojami tam, kad būtų užtikrintas interneto svetainės tinkamas veikimas.

Sutinku Daugiau apie slapukus