Rinkitės:

Canon imageRUNNER C1225iF

9548B007

Pranašumai

  • Automatinio dvipusio spausidnimo, kopijavimo, spalvinio nuskaitymo, siuntimo ir faksavimo funkcijos
  • Spalvinis ir nespalvinis spausdinimas 25 p./min. sparta
  • Iki 1100 lapų talpa
  • 8,9 cm jutiklinis ir braukiamasis spalvinis LCD ekranas
  • Parengtas naudoti tinkle, pritaikytas PCL ir „Genuine Adobe PS“
  • Mobilusis spausdinimas ir nuskaitymas
  • Parengtas darbui; paprasta įdiegti ir keisti eksploatacines medžiagas
  • Pakuotėje pridedami standartiniai dažomieji milteliai, kurie leidžia iki 12 mėnesių spausdinti spalviniu režimu¹
  • Jokių rūpesčių turint „Canon“ standartinę garantiją
  • Mažos energijos sąnaudos

Ypatybės išsamiai

Našus ir įvairiapusiškas

 „imageRUNNER C1225iF“ yra našus spalvinis A4 formato daugiafunkcis įrenginys, spausdinantis aukštos kokybės spalvinius dokumentus iki 25 puslapių per minutę sparta. Nauja 8,9 cm spalvinė jutiklinė ir braukiamoji vartotojo sąsaja įgalina vartotojui patogų ir paprastą valdymą. Įvairiapusiškos mobiliojo spausdinimo funkcijos ir tokios nuskaitymo funkcijos kaip „Apple AirPrint™“, „Mopria“ spausdinimas, o taip pat mobiliojo spausdinimo ir nuskaitymo programėlės sudaro sąlygas našiai dirbti per mobilųjį ryšį. Vartotojai taip pat gali paprastai nuskaityti ir siųsti dokumentus tiesiai į įvairias paskirties vietas, įskaitant el. pašto dėžutes ir bendrinamą aplanką.

Profesionalus ir taupus

 Taupusis „imageRUNNER C1225iF“ naudoja „Canon V²“ (ryškaus ir natūralaus) spalvinio vaizdo apdorojimo technologiją, dėl kurios jūsų dokumentai bus įspūdingi ir išsiskirs iš kitų. Prie „imageRUNNER“ pridedamas visas dažomųjų miltelių buteliukų rinkinys, tad įrenginį galėsite naudoti iškart. Sumažinkite popieriaus suvartojimą naudodami automatinio dvipusio spausdinimo, kopijavimo ir nuskaitymo funkcijas.

Jokių rūpesčių ir daug valdymo galimybių

Parengti šį įrenginį darbui vartotojai gali sparčiai ir paprastai – tereikia vykdyti per vartotojo sąsają pasiekiamo sąrankos vedlio teikiamus nurodymus. Darbui parengtas įrenginys su dažomaisiais milteliais ir garantijos kortele leidžia vartotojams dėl nieko nesivarginti ir tuoj pat pradėti darbą. Eksploatacinių medžiagų galite įsigyti tada, kai jų prireiks, arba galite integruoti „imageRUNNER C1225iF“ su bazinėmis spausdinimo paslaugomis, kurios automatiškai surenka skaitiklių duomenis ir atlieka nuotolinę diagnostiką.

Tinka bet kokiam verslui

 Dėl savo kompaktiško dizaino „imageRUNNER C1225iF“ telpa įvairiose biurų patalpose ir tinka bet kokio dydžio organizacijos mažoms darbo grupėms, kur dėl įvairiapusiškų galimybių naudoti popieriaus kasetes jis gali būti naudojamas kaip stalinis arba kaip ant grindų statomas įrenginys. Šiame įrenginyje įdiegtas naujasis „imageRUNNER“ valdiklis, tad jį paprasta integruoti į IT aplinkas, o taip pat jis pritaikytas tokiems standartams kaip PCL bei „Genuine Adobe PS“.

Tausoja aplinką

 Šis „ENERGY STAR®“ sertifikuotas įrenginys pasižymi savo klasėje geriausiu TEC² įverčiu ir miego režimu suvartoja vos 1 W energijos. Jis sukurtas siekiant taupyti energiją, sumažinti jos suvartojimą ir įrenginio poveikį aplinkai. „imageRUNNER C1225iF“ ekologiškumą liudija ir jam suteiktas griežtų standartų „Blue Angel“ sertifikatas.¹ Faktinė spausdinimo trukmė gali būti didesnė arba mažesnė nei 12 mėnesių priklausomai nuo naudojimo ypatybių. 12 mėnesių spausdinimo trukmė spalviniu režimu nustatyta numatant 1000 puslapių mėnesines spausdinimo apimtis, spausdinant 30 % spalvinių puslapių ir pagal ISO standartą padengiant 5 % A4 formato puslapio ploto (ISO/IEC 24712). Standartinių juodų dažomųjų miltelių našumas yra 12 000 puslapių. Geltonų, rausvai raudonų ir žalsvai mėlynų dažomųjų miltelių našumas yra 7300 puslapių.² Įprastinės energijos sąnaudos. ENERGY STAR nustatyta metodologija (www.eu-energystar.org).

Dažnai užduodami klausimai

Atsisiųsti PDF failą [3 MB]

 

Susiję gaminiai

Įrenginiai jūsų verslui

OHSAS orgsis business center
Copyright © 1996 - 2024. UAB "Orgsis". Privatumo politika.
Įmonės kodas: 123551070. PVM mokėtojo kodas: LT235510716
Ši svetainė naudoja slapukus. Slapukai naudojami tam, kad būtų užtikrintas interneto svetainės tinkamas veikimas.

Sutinku Daugiau apie slapukus