Rinkitės:

Canon i-SENSYS LBP6030B

8468B006

Nebrangus vietą taupantis vienspalvis lazerinis spausdintuvas, sukurtas asmeniniam naudojimui ir mažiems biurams. Jis yra tylus, patikimas, labai našiai vartoja energiją ir sparčiai daro aukštos kokybės spaudinius.

Vietą taupantis vienspalvis lazerinis spausdintuvas

Šis spartus, kompaktiškas ir nebrangus vienspalvis lazerinis spausdintuvas, patogiai telpantis ant stalo, puikiai tinka asmeniniam naudojimui ir mažiems biurams. Dėl aptakaus, vietą taupančio dizaino su įtraukiamu popieriaus dėklo dangčiu šio spausdintuvo matmenys tėra 364 x 249 x 198 mm (P x I x A)

Veikia sparčiai ir našiai

Dėka „Canon“ spartaus pirmojo spaudinio technologijos, užtikrinančios greitą persijungimą iš miego režimo, „i-SENSYS LBP6030B“ ima veikti tada, kai jums to reikia. Šio įrenginio pirmojo spaudinio pateikimo trukmė (FPOT) yra vos 7,8 sekundės, profesionalaus lygio lazerinio spausdinimo sparta – 18 p./min., tad jums nereikės laukti savo spaudinių ir galėsite greitai grįžti prie svarbesnių darbų.

Išskirtinė lazerinio spausdinimo kokybė

Iki 2400 x 600 tšk./col. spausdinimo raiškos ir automatinio atvaizdo tobulinimo funkcijos dėka galite spausdinti ryškiausią, aiškiausią tekstą ir detaliausius piešinius. Mūsų MS (magnetinis sferinis) dažas sukurtas taip, kad nuolat pasiekiamas geriausias rezultatas.

Taupo energiją

„Canon“ fiksavimo pagal poreikį technologijos dėka šis taupus įrenginys miego režimu suvartoja vos 0,8 vato elektros energijos, o taip pat jam praktiškai nereikia laiko įšilti. Jį paprasta išjungti patogiu priekiniu maitinimo jungikliu, taip dar labiau sumažinant išlaidas elektros energijai ir neigiamą poveikį aplinkai.

Veikia tyliai

Dėka „Canon“ variklio dizaino „i-SENSYS LBP6030B“ neskleidžia garso budėjimo režimu ir yra ypač tylus darbo metu, tad galite netrukdomi susitelkti ties savo darbu.

Daugiafunkcė kasetė

Perdirbamos universalios kasetės nereikalauja priežiūros ir patikimai užtikrina aukštą spaudinių kokybę. Originalios „Canon“ lazerinės kasetės sudarytos iš dažų, būgnelio ir valymo priemonių, tad jas galima be jokio vargo pakeisti per keletą sekundžių.

i-SENSYS LBP6030B

  • Nebrangus vienspalvis lazerinis spausdintuvas – puikiai tinka mažam arba namų biurui
  • Spartus ir aukštos kokybės nespalvinis spausdinimas 18 puslapių per minutę sparta
  • Spartaus pirmojo spaudinio technologijos dėka spaudinių nereikia laukti
  • Stilingas, vietą taupantis dizainas papuoš bet kurį darbo stalą
  • Didžiuokitės našiausiai savo klasėje energiją vartojančiu įrenginiu
OHSAS orgsis business center
Copyright © 1996 - 2024. UAB "Orgsis". Privatumo politika.
Įmonės kodas: 123551070. PVM mokėtojo kodas: LT235510716
Ši svetainė naudoja slapukus. Slapukai naudojami tam, kad būtų užtikrintas interneto svetainės tinkamas veikimas.

Sutinku Daugiau apie slapukus