Rinkitės:

Canon imageRUNNER ADVANCE C5051i

a-1210112048

Ypatybės

 

  • Našus spalvinių ir nespalvinių dokumentų spausdinimas 51 psl./min. greičiu
  • Intuityvi naudotojo sąsaja
  • Daugiafunkcinis įrenginys, kuriuo dokumentus galima spausdinti, kopijuoti, skenuoti ir siųsti faksu
  • Integruotas apipavidalinimo įrenginys padės sutaupyti vietos biure
  • Stulbinama spausdinimo kokybė
  • Intensyvus bendradarbiavimas naudojant dokumentus

imageRUNNER ADVANCE C5051i, priklausantis novatoriškajai Canon įrenginių serijai, – tai visapusiškas dokumentų apdorojimo sprendimas, skirtas padidinti kiekvieno dokumento naudojimo ciklo etapo veiksmingumą ir užtikrinti dar geresnę jūsų dokumentų apsaugą ir aplinkosaugos politikos įgyvendinimą.
Kompaktiškas įrenginys, kuriame įdiegtos spausdinimo, kopijavimo, skenavimo ir siuntimo faksu funkcijos bei apipavidalinimo aparatas, – puikus sprendimas siekiant sutaupyti vietos biure.

Paprastas naudoti ir pritaikyti individualiems poreikiams

C5051i turi didžiulį palenkiamą 8,4 colio SVGA raiškųjį spalvinį ekraną su naudotojui patogiomis piktogramomis, kurios dar labiau palengvina kiekvieną veiksmą. Naudotojas gali ekrane pasirinkti norimą mygtukų skaičių ir net ekrano foną (siūlomi 8 variantai), derantį prie bet kokio biuro interjero. Sudėtingos ar įprastinės užduotys nustačius asmeninius darbo srautus gali būti supaprastintos iki vieno mygtuko paspaudimo.

Našus, aukštos kokybės spausdinimas

C5051i sukuria ryškių kontūrų ir spalvų atspaudus. Ir nesvarbu, ar spausdinate spalvinius, ar nespalvinius dokumentus, įrenginys per minutę atspausdins 51 psl. Galimybė naudotis įvairiausiomis ryšio priemonėmis ir itin didelis apipavidalinimo parinkčių pasirinkimas – galite įvairiausiais būdais vystyti verslo ryšius.

Veiksmingas bendradarbiavimas ir keitimasis

Galimybė skenuoti dokumentus 100 vaizd./min. greičiu – jokių pastangų norint nuskenuoti dokumentus į įvairias vietas, pvz., el. paštą, FTP, bendrinamus aplankus. Arba integruoti juos į pagalbines sistemas, pvz., Microsoft SharePoint™.

Lanksčių failų formatų, pvz., PDF, PDFa1b, OOXML ir PDF failų su paieškos galimybe bei kompaktiškų PDF failų, palaikymas – daugiau dokumentų naudojimo galimybių ir didesnis našumas. Be to, Adobe Reader Extensions PDF failai suteikia galimybę skenuoti dokumentus, kad juos būtų galima lengvai komentuoti ir peržiūrėti naudojant Adobe Reader – tai daug veiksmingiau nei lėtai dirbti su popieriuje spausdintais dokumentais.

Veiksminga ir saugu

Daug priemonių padeda sugriežtinti sąnaudų kontrolę, pvz., įrenginio prieigos prie tam tikrų funkcijų apribojimas. Tokios priemonės kaip vandens ženklai, HDD šalinimas, duomenų užšifravimas ir įrenginio tapatumo patvirtinimas padeda užtikrinti dokumento apsaugą viso jo naudojimo ciklo metu.

Novatoriškos aplinką tausojančios savybės

imageRUNNER ADVANCE serijos įrenginiai pirmą kartą pasaulyje buvo pagaminti iš ugniai itin atsparaus ir biologiškai suyrančio plastiko, o dėl mažesnių energijos sąnaudų atitinka aplinkos tausojimo reikalavimus, pvz., Energy Star ir direktyvos RoHS reikalavimus. Popieriaus sąnaudas mažina dvipusis spausdinimas.

Orgsis /
OHSAS orgsis business center
Copyright © 1996 - 2024. UAB "Orgsis". Privatumo politika.
Įmonės kodas: 123551070. PVM mokėtojo kodas: LT235510716
Ši svetainė naudoja slapukus. Slapukai naudojami tam, kad būtų užtikrintas interneto svetainės tinkamas veikimas.

Sutinku Daugiau apie slapukus