Rinkitės:

Canon imageRUNNER ADVANCE 8205 PRO

a-1405083759
 

Privalumai 

  • Greitas B/W spausdinimas, kuris siekia iki 105 ppm  
  • Profesionalios ir kokybiškos darbo galimybės  
  • Aukštas skenavimo greitis, kuris siekia iki 200 ipm B/W ir 100 ipm spalvotų nuotraukų  
  • Didelės lapų talpos kasetės, kurios sutalpina iki 7,700 lapų  
  • Lengva integracija į darbo aplinką 
 
Detalesnė informacija 

Greitas darbas 

iR-ADV 8205 PRO yra suprojektuotas taip, kad išgautų maksimalų produktyvumą ir būtų skirtas mažos apimties spausdinimui. Spausdinimo greitis siekia iki 105 ppm juodai, baltu tekstu. Taip pat šis įrenginys leidžia būti papildomas toneriu, net ir darbo metu, taip užtikrinamas greitas, patikimas spausdinimas su mažu žmonių įsiterpimu.  

Lengvai naudojamas ir modifikuojamas 

iR-ADV 8205 PRO integruota aukštos kokybės 26.4 cm (10.4 colių) TFT SVGA spalvotas liečiamas ekranas, kuris yra pritaikytas lengvam tiek pradedančiajam, tiek pažengusiam vartotojui. Vartotojas gali koreguoti ir modifikuoti savo valdymo panele ir nustatyti tam tikrus atliekamus besikartojančius veiksmus, kaip “one-touch”, kurie leis vienu paspaudimu atlikti veiksmus.  

Ekologija  

Šis įrenginys yra sertifikuotas kaip ENERY STAR ekologiškas įrenginys ir užtikrina TEC* kokybę, dėka “Canon” Greito pasiruošimo darbui technologija. Įrenginyje yra daug įvairių elektrą taupančių funkcijų, tokių kaip nuotolinis, automatinis ir savaitinis išsijungimas. Taip pat yra sukonstruotas pasitelkiant bioplastiką ir perdirbtą plastiką.  

Universalus įrenginys 

Koreguokite iR-ADV 8205 PRO taip, kad atitiktų jūsų aplinkos specifikacijas, kad būtų talpus, pigesnis ir integruotųsi su kitais įrenginiais. Lankstus spausdinimas atsižvelgiant į lapų tankį, užtikrina kokybišką lapų spausdinimą, kurių tankis siekia iki 256 g/m². Yra daugybę profesionalių, skirtingų prijungiamų po spaudos įrenginių, kuriuos galėsite pasiūlyti savo klientams. Skyla mūšiai, lankstymui skirti įrenginiai, viskas ko gali prireikti greitam ir produktyviam spaudos gaminimui. Pasirenkama ir koreguojama “Fiery” technologija, paremtas iR-ADV 8205 PRO gali būti lengvai sutalpinamas ir integruotas į jūsų darbo aplinką su kitais esamais įrenginiais. Kaip alternatyva, galite rinktis iš kitų įvairių “Canon” valdymo sistemų, kurios taip pat siūlo stulbinamą rezultatą ir integruojasi su palaikymą teikiančiomis sistemomis Genuine Adobe PostScript 3 and PCL 5e/6.  

Neįtikėtina kokybė 

iR-ADV 8205 PRO teikia tikslų ir ryškų 1,200 x 1,200 dpi rezoliucijos tekstą, tuo tarpu pO toneris suteikia išskirtinį rezultatą, nes ypač kokybiškai ir tiksliai atpažįsta esamą tekstą ir nuotraukas. Nuotraukų segmentacijos technologija identifikuoja ir klasifikuoja tekstus ir nuotraukos pikselius. Skenuotos nuotraukos ir tekstai yra sudedami pagal klasifikuotas kategorijas, kad tekstas būtų atpažintas kuo kokybiškiau ir aiškiau.  

Orgsis /
OHSAS orgsis business center
Copyright © 1996 - 2024. UAB "Orgsis". Privatumo politika.
Įmonės kodas: 123551070. PVM mokėtojo kodas: LT235510716
Ši svetainė naudoja slapukus. Slapukai naudojami tam, kad būtų užtikrintas interneto svetainės tinkamas veikimas.

Sutinku Daugiau apie slapukus