Rinkitės:

Canon imagePRESS 1125+

a-1405085601

Privalumai

  • Greitas spausdinimas 300g/m2, didelio tankio medžiagų 
  • Aukštos kokybės nuotraukų spausdinimas 
  • Galinga “Fiery” kontrolė 
  • Aukštas registracijos tikslumas 
  • Palaiko įvairaus pločio ir tankio spausdinamas medžiagas 
  • Išskirtinis pro spaudos baigtumas 

Detalesnė informacija

Maksimalus produktyvumas 
Pritaikomas bet kokioje aplinkoje, greito spausdinimo mašina su integruotomis sistemomis, kurios leidžia vykdyti sudėtingą, kintamosios informacijos spausdinimą su imagePRESS 1125+, kuris gali spausdinti dideliais kiekiais, 125 ppm greičiu. Gali maksimaliai spausdint 13” x19.2” popieriaus dydį ir sutalpinti net 14.000 popieriaus lapų. Manoma, kad imagePRESS 1125+ yra puiki alternatyva ofsetinei gamybai, kuri teikia daugiau nei 1,5 valandos nepertraukiamo spausdinimo. Šis įrenginys yra puikus spausdinti įvairaus tankio lapus, kurių svoris ir tankis yra tarp 52 iki 300 g/m. Šio tankio dokumentus galėsite atspausdinti be didelių pridėtinių kaštų. 

 

Fiery” valdymas ir kontroliavimas 
Dvi, naujos EFI kontroliavimo technologijos, kurios pagreitina, padidina procesų galingumą ir gali palaikyti dvejas sistemas, Fiery System 10 ir Windows 7 Professional 

 

Tobulas užbaigimas 
imagePRESS 1125+ pasižymi unikaliu pro spaudos užbaigimu. Teikia dideles galimybes ir leidžia laisvai rinktis iš didelio asortimento pro spaudos įrenginių, atlikti užbaigimo darbus, tai gali būti įvairūs skylą mūšiai, lankstymui skirti įrenginiai ir kitos pro spaudos pridėtinės detalės.  Nauji susegimų ir bukletų gamintojai (AK1/AK2) siūlo aukščiausios klasės sutraukimo galimybes ir patobulintą skylių išmušimo įtaisą, platesniam pasirinkimui ir išskirtinio dydžio popieriui. 

 

Neprilygstamas patikimumas 
Gamybinėje aplinkoje, ypač svarbu atitikti visus reikalavimus ir spėti viską atlikti laiku, dėl šios priežasties, dažnai tenka pasitikėti pilnai savo įrangos galimybėmis. imagePRESS 1125+ yra pilnai sukomplektuotas ir paruoštas. Pridėta oro skirstymo sistema, užtikrina, jog tiekiamas popierius į spausdinimo vidų bus švarus, nesulipęs. Oro šildytuvai pučia šiltą orą ir taip užtikrina, kad prieš patenkant popieriui į vidų jis išlieka stabilus ir lygus. Papildomi ventiliatoriai padeda pakelti, tiekti ir atskirti lapus. Viduje yra pažangi,  ultragarsinė, dvigubo aptikimo sistema, kuri aptinka pasidvigubinusius lapus, juos atskiria ir taip neleidžia įsivelti klaidoms, į spausdinimo procesą. 


 
Išskirtinė spausdinimo kokybė
 
“Canon” eB vienkomponentinis toneris, kuris sukuria ryškius ir sodrius juodus dažus, tuo tarpu naujos kartos ryškinimo mazgas su naujomis technologijomis sukuria vientisesnę ir tolygesnę  spalvą. Aktyvus lapų registratorius (kuris užtikrina išlygintą lapą, nuo priekio iki galo, neviršijant 0.5mm paklaidos) ir du raudoni lazeriai su 256 pustoniais leidžia išgauti 1,200 dpi raiškos spaudą.  Ši įranga spausdina kokybiškiau, gali išgauti ryškesnius ir aštresnius kampus, tekstus, bei nuotraukas. 

OHSAS orgsis business center
Copyright © 1996 - 2024. UAB "Orgsis". Privatumo politika.
Įmonės kodas: 123551070. PVM mokėtojo kodas: LT235510716
Ši svetainė naudoja slapukus. Slapukai naudojami tam, kad būtų užtikrintas interneto svetainės tinkamas veikimas.

Sutinku Daugiau apie slapukus