Rinkitės:

Canon imagePRESS C600i

IPC6000

Pranašumai

  • Išskirtinė atvaizdų kokybė
  • Įspūdingas spalvų tikslumas ir nuoseklumas
  • Labai tikslus registravimas
  • Viso ciklo našumas naudojant įvairias, taip pat ir sunkias laikmenas
  • Automatinis dvipusis spausdinimas naudojant iki 300 g/m2, iki SRA3 formato laikmenas
  • Paprastas naudoti kelių vartotojų, į naudotoją orientuotose aplinkose
  • Paprastai, saugiai integruojamas į esamas ir būsimas darbo eigas
  • Pažangus kaštų valdymas ir veiklos ataskaitų teikimas
  • Taupiai naudoja elektros energiją

Ypatybės išsamiai

Išskirtinė spaudinių kokybė

Dėka „Canon“ nuosekliai ryškių (CV) dažų ir elastinio tarpinio perkėlimo dirželio, kurie optimizuoja dažų perkėlimo efektyvumą, „imagePRESS C600i“ užtikrina tobulesnę spalvų darną ir didesnį tikslumą naudojant įvairias laikmenas, įskaitant sunkios tekstūros ar perdirbtą popierių. Naudodamas kompaktišką ir labai tikslią registravimo technologiją šis spausdintuvas pateikia savo klasėje geriausius rezultatus spausdinant tiek vieną, tiek tūkstančius lapų, o išskirtinė 2400 tšk./col. raiška užtikrina dar didesnį tikslumą spausdinant tekstą ir atvaizdus. Šios technologijos, kartu su patobulintu esamojo laiko spalvų kalibravimu, užtikrina aukščiausią spausdinimo kokybę, kuri patenkins net ir didžiausius spaudiniams keliamus reikalavimus.

Maksimalus našumas

„imagePRESS C600i“ spausdinant ant įvairių laikmenų nuosekliai išlaiko įspūdingą, iki 60 atspaudų per minutę spausdinimo spartą. Jis gali dirbti didžiausia sparta spausdinant ant sunkaus, iki 220 g/m2 popieriaus, ir sparčiai, be jokių sunkumų vykdyti dvipusio spausdinimo ant 300 g/m2 laikmenų užduotis. Žymūs suliejimo dirželiu technologijos patobulinimai leidžia vykdyti sudėtingus spausdinimo uždavinius ant įvairių laikmenų, o naujoviškos popieriaus tiekimo funkcijos užtikrina maksimalią nepertraukiamo darbo trukmę. Naudojant didelį HD spalvinį palenkiamą jutiklinį ekraną, kuriame galima lengvai pasirinkti pageidaujamas laikmenas, spausdintuvas patogiai ir paprastai valdomas, o įvairiapusiškos mobiliojo spausdinimo bei nuskaitymo parinktys maksimaliai padidina nepertraukiamo darbo našumą.

Sauga ir kaštų valdymas

Įvairios standartinės ir pasirenkamos įrenginio, tinklo ir dokumentų saugos funkcijos leidžia užtikrinti informacijos konfidencialumą per visą jos naudojimo ciklą, nuo duomenų saugojimo iki jų perdavimo bei platinimo. Galite pažangiai valdyti spausdinimo kaštus, nes spausdintuvas pritaikytas naudoti „Canon“ programinę įrangą „uniFLOW“, kuri leidžia sekti ir paskirti konkrečias spausdinimo užduotis paskiriems žmonėms, padaliniams ar projektams, o taip pat teikia paskirų vartotojų veiklos ataskaitas.

Lengvas integravimas ir valdymas

Šis įrenginys lengvai integruojamas į jau esamas ir būsimas biuro darbo eigas bei procesus, nes yra pritaikytas tokiems pramoniniams IT standartams kaip PCL ir „Genuine Adobe PostScript®“*. Įvairūs įrankiai leidžia lengvai konfigūruoti, valdyti ir administruoti įrenginį, kai jį naudoja daugiau nei vienas žmogus. „imagePRESS C600i“ taip pat sklandžiai dirba su įvairiomis galingomis fiksavimo bei dokumentų išvesties valdymo priemonėmis kaip „uniFLOW“, „eCopy“ ir daug kitų.

Sukurtas būti tvarus

„imagePRESS C600i“ gali jums padėti sumažinti jūsų įmonės daromą poveikį aplinkai ir energijos suvartojimą. Jis yra sertifikuotas „ENERGY STAR®“ ir turi savo klasėje geriausią TEC** įvertį.

    • * Pasirenkama

  • ** Įprastinės energijos sąnaudos. ENERGY STAR nustatyta metodologija (www.eu-energystar.org).
OHSAS orgsis business center
Copyright © 1996 - 2024. UAB "Orgsis". Privatumo politika.
Įmonės kodas: 123551070. PVM mokėtojo kodas: LT235510716
Ši svetainė naudoja slapukus. Slapukai naudojami tam, kad būtų užtikrintas interneto svetainės tinkamas veikimas.

Sutinku Daugiau apie slapukus