Rinkitės:

Canon imagePRESS C6011

a-1405085929

Privalumai

  • Spauda prilygsta ofsetiniam spausdinimui
  • Nuoseklus ir aiškus rezultatas
  • i1 proceso valdymas, skirtas kontroliuoti spalvotą spausdinimą
  • Universalus ir skirtas spausdinti įvairaus tankio lapus iki 325 g/m2
  • Pasiekia 61 ipm greitį
  • Didesnis spaudų užbaigimo galimybės
  • EFI Fiery arba CREO Color darbo sistema

 
 
Detalesnė informacija

Nauji standartai spalvų gamyboje 
Didindami savo reputacija “Canon” ImagePRESS C6011 yra naujos kartos skaitmeninės spalvos spausdinimo įrenginys, kuris užtikrina nuotraukų kokybę taip lyg, tai būtų spausdinta su ofsetiniu spausdintuvu. Šio įrenginio funkcionalumas yra platesnis ir pasižymi unikalia spaudos kokybe. Tai puiki investicija į ilgalaikį įrenginį. 
 
Patikima kokybė 
Nuoseklus ir nuspėjamas rezultatas, kurį užtikrina “Canon” pažangi nuotraukų kontrolės sistema (ARCDAT) ir nauja tonerio tankio stabilizavimo technologija. 
 
i1 Procesų kontrolė, padeda pasiekti nuoseklumo ir lengvo spalvų valdymo. Sistema yra pritaikyta vartotojui taip, kad būtų lengva naudotis ir sukurta atsižvelgiant į “International Colour Consortium” (ICC) standartus, tiek valdymo ekranui, tiek ir CMYK spalvų tiekimo įrenginiams.  
 
Aukšto tikslumo spausdinimas 
Canon korporacijos teikiama Pažangi Registravimo Technologija (IRT) užtikrina išskirtinį registravimo, nuskaitymo tikslumą, iš visų pusių. Pažangi Ryškinimo Technologija (AST)  suderina tekstus, ir panaikina pašalines linijas, ir kitus trukdžius, taip pagerinant spaudos kokybę. Integruota efektyvios rezoliucijos sistema užtikrina, išmanų spaudos redagavimą, pagal taip, kaip mato vartotojas. Išmaniosios technologijos yra unikalios, aukščiausios kokybės technologija, įrenginio parametrams. 
 
Pažangi oro tiekimo sistema, užtikrina aukštą patikimumą, kad kiekvienas lapas nesidubliuos ir nepateks pašalinės medžiagos, arba bus pašalinamos, nesustabdant darbo eigos. 

Aukštesnė kokybė 

Unikali naudojama Canon V-tonerio sistema,  yra pagerintos kokybės, pasižymi smulkiu, pagerintu dalelių dydžiu, ir lydymosi savybėmis, dėl šios priežasties puikiai integruojasi su patobulinta nuotraukų kontrolės technologija, taip užtikrina, jog kiekvienas spaudas bus ryškesnis ir pasižymės ypatinga kokybę. 
 

Išskirtinis greitis ir produktyvumas 

Jeigu yra naudojamos standus arba padengtas lapas, kurių storis yra iki 325g/m², gamybos greitis palaikomas apie 61 ppmNepertraukiamas, maksimalus lapų teikiamas kiekis siekia 10,000 lapų iš 8 skirtingų konfiguruojamų šaltinių. 
 
Didelės įrenginio spausdinimo galimybės yra pagerintos ir sukurtos aukštam produktyvumui, nepriklausomai nuo spaudos tipo, dėl šios priežasties ImagePRESS C6011 yra idealus įrenginys grafiniui dizainui ir kitiems, su spalvomis susijusiais, darbais.  

OHSAS orgsis business center
Copyright © 1996 - 2024. UAB "Orgsis". Privatumo politika.
Įmonės kodas: 123551070. PVM mokėtojo kodas: LT235510716
Ši svetainė naudoja slapukus. Slapukai naudojami tam, kad būtų užtikrintas interneto svetainės tinkamas veikimas.

Sutinku Daugiau apie slapukus