Rinkitės:

Canon imagePRESS C6011VP

a-1405085136

Privalumai

  • Spauda prilygsta ofsetiniam spausdinimui
  • Nuoseklus ir aiškus rezultatas
  • i1 proceso valdymas, skirtas kontroliuoti spalvotą spausdinimą
  • Universalus ir skirtas spausdinti įvairaus tankio lapus iki 325 g/m2
  • Pasiekia 61 ipm greitį
  • Didesnis spaudų užbaigimo galimybės
  • EFI Fiery arba CREO Color darbo sistema

 
 
Detalesnė informacija

Spalvų spausdinimas su naujos kartos technologijomis 
imagePRESS C6011VP yra naujos kartos įrenginys, kuris specializuojasi, skaitmeniniame spausdinimeImagePRESS aparatas užtikrina ryškius spaudus ir pasižymi aukštos kokybės spausdinimu, kuris yra universalus sprendimas, norintiems ir žvelgiantiems į puikią investicinę grąžą.  

Unikali kokybė 
Gerai matomas ir ryškias spalvas, užtikrina “Canon” korporacijos Advanced Image Control sistema (ARCDAT) ir pasižymi spalvas stabilizuojančia ir paskirstančia technologija, dėl šios priežasties atspausdintos nuotraukos, plakatai bus nepriekaištingi. 
i1 procesų kontrolė, padeda pasiekti nuoseklių ir nepriekaištingų spalvotos skaitmeninės spaudos rezultatų. Įrenginio sistema vartotojui leidžia kurti ir naudotis “International Color Consortium (ICC) profiliu, skirtu ekranams ir CMYK spalvas turintiems įrenginiams. 

 
Aukštos kokybės integruotos spausdinimo technologijos 
“Canon” korporacijos teikiama Pažangi Registravimo Technologija (IRT) užtikrina išskirtinį registravimo, nuskaitymo tikslumą, iš visų pusių. Pažangi Ryškinimo Technologija (AST)  suderina tekstus, ir panaikina pašalines linijas, ir kitus trukdžius, taip pagerinant spaudos kokybę. Integruota efektyvios rezoliucijos sistema užtikrina, išmanų spaudos redagavimą, pagal taip, kaip mato vartotojas ir leidžia lengviau organizuoti spausdinimo darbus. Išmaniosios technologijos yra unikalios, aukščiausios kokybės technologija, įrenginio parametrams.  

 
Dar geresnė kokybė 
Unikali naudojama Canon V-tonerio ,  yra pagerintos kokybės, pasižymi smulkiu, pagerintu dalelių dydžiu, ir lydymosi savybėmis, dėl šios priežasties puikiai integruojasi su patobulinta nuotraukų kontrolės technologija, taip užtikrina, jog kiekvienas spaudas bus ryškesnis ir pasižymės ypatinga kokybe. 
 

Išskirtinis greitis ir produktyvumas 
Jeigu yra naudojamos standus arba padengtas lapas, kurių storis yra iki 325g/m², gamybos greitis palaikomas apie 61 ppmMaksimalus lapų teikiamas kiekis siekia 10,000 lapų iš 8 skirtingų konfiguruojamų šaltinių. 
Didelės įrenginio spausdinimo galimybės yra pagerintos ir sukurtos aukštam produktyvumui, nepriklausomai nuo spaudos tipo, dėl šios priežasties ImagePRESS C6011VP yra idealus įrenginys grafiniui dizainui ir kitiems, su spalvomis susijusiais darbais. 

OHSAS orgsis business center
Copyright © 1996 - 2024. UAB "Orgsis". Privatumo politika.
Įmonės kodas: 123551070. PVM mokėtojo kodas: LT235510716
Ši svetainė naudoja slapukus. Slapukai naudojami tam, kad būtų užtikrintas interneto svetainės tinkamas veikimas.

Sutinku Daugiau apie slapukus