Rinkitės:

Canon imagePRESS C6011VPS

a-1405080448

Privalumai

  • Spauda prilygsta ofsetiniam spausdinimui
  • Nuoseklus ir aiškus rezultatas
  • i1 proceso valdymas, skirtas kontroliuoti spalvotą spausdinimą
  • Universalus ir skirtas spausdinti įvairaus tankio lapus iki 325 g/m2
  • Pasiekia 61 ipm greitį
  • Didesnis spaudų užbaigimo galimybės
  • EFI Fiery arba CREO Color darbo sistema
 
 
 
Detalesnė informacija

kitoks spalvų valdymas 
Įdiegtos „Canon“ technologijos ir Océ PRISMAsync R3 spalvų valdymas, leidžia ImagePRESS C6011VPS iš naujo apibrėžti jūsų spalvų gamybos galimybes. 

 
Kokybiškas spausdinimas 
Pagerinta spalvų gama, padeda išlaikyti kokybiška ir ryškų spausdinimą. “Canon” pažangioji nuotraukų kontroliavimo sistema (ARCDAT) ir tonerio tankio stabilizavimo technologija, užtikrina unikalų ir stulbinamą, ilgalaikį rezultatą. 
I1 procesų kontrolė padeda pasiekti nuoseklių, ilgalaikių rezultatų ir taip pat leidžia redaguoti skaitmeninės spalvos spausdinimą. Sistema yra sukurta taip, kad būtų patogu naudoti vartotojui ir tai yra integruota su “International Colour Consortium (ICC)”, kad užtikrintų kokybiškus ekrano ir CMYK spalvų derinio įrenginio procesus. 

Greitas ir efektyvus 
Spausdinimo greitis siekia iki 61 ppm, prie 135 g/m ² lapo storio, taip pat šis įrenginys gali atlaikyti ir didesnius spausdinimo kiekius ir lapo storius, net iki 325 g/m². Padidinto spalvų integravimo technologijos užtikrina universalias spaudas ir puikiai tinka grafinio dizaino bei kitų su spalvomis susijusiais darbais. Įrenginys maksimaliai nepertraukiamas gali spausdinti iki 10,000 lapų, pasitelkdamas 8 skirtingas platformas. Dėka didelių galimybių, didelis spausdinimo kiekis yra lengvai pasiekiamas, net ir su maišytais dokumentų tipais.  


Aukštesnė spaudo kokybė
 
Canon v-tonerio sistema yra sujungta su pagerintų nuotraukų kontrolės technologija, kuri suteikia blizgesį ir nepriekaištingą spaudo kokybę. 


Aukštesni standartai
 
Pilna integracija su Océ PRISMAsync R3 valdymo sistema, užtikrina didesnį efektyvumą ir aukštesnius standartus darbo aplinkoje. Platus spalvų valdymas yra sukurtas naudojant paprastas ir sudėtingas funkcijas, kurios yra pritaikytos pagal vartotoją. Įrenginyje yra integruota VDP sistema, kuri padidins besikeičiančių dokumentų spausdinimo produktyvumą. 
 

Tikslus ir patikimas 
“Canon” išmani registracijos technologija (IRT) užtikrina išskirtinį dokumentų registracijos tikslumą. Pažangioji ryškinimo technologija (AST) suteikia kiekvienam popieriaus lapui tikslumo ir aiškumo, kadangi panaikina visus pašalinius objektus ir linijas, paliekant tik būtiniausias spaudos vietas. Efektyvi rezoliucijos sistema, suteikia nuotraukoms ir kitiems dokumentams ryškumo ir kokybiškumo. 

OHSAS orgsis business center
Copyright © 1996 - 2024. UAB "Orgsis". Privatumo politika.
Įmonės kodas: 123551070. PVM mokėtojo kodas: LT235510716
Ši svetainė naudoja slapukus. Slapukai naudojami tam, kad būtų užtikrintas interneto svetainės tinkamas veikimas.

Sutinku Daugiau apie slapukus