Rinkitės:

Canon imagePRESS C7000VPe

a-1405083817

Privalumai

  • Spaudos kokybė atrodo lyg būtų spausdinta ofsetiniu spausdinimu 
  • Pastovus ir nuosėklus rezultatas 
  • Aukštas produktyvumas spausdinant 300 g/m ² 
  • Spausdina 71 ppm
  • Išplėstos galimybės prijungti išorines dalis 
  • Ekologiškas
  • EFI Darbo sistema 
Detalesnė informacija

Naujas gamyklinis modelis 
Pradedant kurti C7000VPe modelį, senas įrenginys, kuris buvo nupirktas iš rinkoje siūlomų spausdinimo mašinų, nusiųstas į “Canon” pagrindinę gamyklą, ten išrinktas iki dalių. Išrinktos dalys išvalytos, pilnai patikrintos ir pakeistos, bei ištestuotos. Šio senojo modelio dalys buvo pakeistos į naujas, taip sukuriant naujos kartos, originalų “Canon” gamyklinį modelį. 
 
Šis modelis yra sukonstruotas taip, kad puikiai padėtų komerciniam spausdinimui ir verslams, kurie ieško biudžetinės versijos, su pagrindinėmis funkcijomis ir naujausio modelio atitikmenimis. Mažo kapitalo reikalaujanti investicija į atnaujintą modelį, yra puikus sprendimas norintiems, kokybiško ir greito spausdinimo. 
 
Prieinama geriausia kokybė 
Canon” produktai yra gerai žinomi, dėl savo stulbinamų gamyklinių rezultatų, bei patikimumo ir ilgaamžiškumo, todėl atsižvelgdami į tai ir toliau stengiamasi tai išlaikyti ir užtikrinti kokybės standartus. 
 
Didesnės galimybės 
C7000VPe įranga pasižymi galimybę pridėti naujas, išorines dalis. Didelis spausdinimo kiekis ir aukštas produktyvumas, atliekant įvairias spaudas, tokias kaip, brošiūras, ataskaitas ir kitus dokumentus. Galimybė pridėti naujas, išorines dalis į spausdinimo įranga, leidžia šiam aparatui, papildomai įdiegti naujas programas, tokias kaip “Pitch Books”. 
 
Unikali darbo kontrolė 
C7000VPe integruota ImagePRESS A2300e darbo sistema, kuri padidina darbo našumą ir padeda išryškinti, pagerinti nuotraukų bei dokumentų raišką, taip pranokstant visus kliento lūkesčius.  

 
Užtikrintas kokybiškas spausdinimas 
Pažangi oro tiekimo sistema, užtikrina aukšto lygio spausdinimo patikimumą. Įdiegta ultragarsinė aptikimo sistema, pastebi ir ištaiso įsivėlusias klaidas, nepertraukdama spausdinimo darbo.   
 
Patobulinta oro srauto sistema, kartu su temperatūros ir drėgmės sensoriais, užtikrina optimalią ir tinkamą temperatūrą spausdinimo metu, taip teikdamas aukštos kokybės spaudas. Ši sistema leidžia sumažinti spausdinimo laiką ir užtikrinti aukštesnės kokybės spausdinimą. 
 

Išskirtinis produktyvumas 
Net naudojant sunkius arba didelio tankio lapus, spausdinimo laikas ir kokybė nesumažėja, bei lieka pastovi. Įrenginys gali spausdinti iki 300 g/m ², palaikydamas 71 ppm. 


Naujasios
 kartos skaitmeninės spaudos technologija
 
ImagePRESS C7000VPe įrenginyje nuo pat pradžios yra įdiegtos originalios technologijos, kurios buvo atnaujintosDėl šios priežasties, ImagePRESS C7000VPe siūlo dar geresnį rezultatą, didesnį produktyvumą, efektyvumą ir pigesnį spausdinimą, negu originalus įrenginys.

OHSAS orgsis business center
Copyright © 1996 - 2024. UAB "Orgsis". Privatumo politika.
Įmonės kodas: 123551070. PVM mokėtojo kodas: LT235510716
Ši svetainė naudoja slapukus. Slapukai naudojami tam, kad būtų užtikrintas interneto svetainės tinkamas veikimas.

Sutinku Daugiau apie slapukus