Rinkitės:

Canon imageRUNNER ADVANCE 8285 PRO

a-1405080608

Privalumai

  • Produktyvus B/W spausdinimas iki 85 ppm 
  • Profesionalios pro spaudos užbaigimo galimybės 
  • Greitas skenavimas iki 200 ipm juodai balto ir 100 ipm spalvoto teksto. 
  • Talpi popieriaus kasetė, kuri gali sutalpinti iki 7,700 per vieną spausdinimą 
  • Greita integracija į darbo eigą. 

Detalesnė informacija

Greitas darbas
iR-ADV 8285 PRO yra konstruotas, taip kad išgauti maksimalų produktyvumą ir būtų prieinamas mažo kiekio spaudai. Greitas 85 ppm spausdinimas, baltai juodu tekstu, teikia efektyvų ir ryškų spausdinimą. Taip pat šis spausdintuvas yra produktyvus, kadangi naudoja perdedamas tonerio kasetes, kurios gali būti papildytos nesustabdant darbo eigos ir užtikrina, kad visas spausdinimas bus patikimas ir prireiks minimalios žmogaus priežiūros. 
 
Lengva naudoti ir koreguoti
IR-ADV 8285 PRO įdiegtas aukštos kokybės 26.4 (10.4 colių) TFT SVGA spalvotas liečiamas ekranas su vartotojui lengvai naudojama ir prieinama valdymo operacine sistema, kuri leidžia vartotojams koreguoti panelės išvaizdą ir pozicionuoti reikiamas funkcijas, kad būtų greitai pasiekiama, vienas iš pavyzdžių, “One-touch” funkcija, kuri yra randama Quick Menu” kategorijoje ir leidžia vienu prisilietimu pasiekti kasdienines darbo funkcijas.  

Ekologija 
Šis įrenginys yra sertifikuotas kaip ENERY STAR ekologiškas įrenginys ir užtikrina TEC* kokybę, dėka “Canon” Greito pasiruošimo darbui technologija. Įrenginyje yra daug įvairių elektrą taupančių funkcijų, tokių kaip nuotolinis, automatinis ir savaitinis išsijungimas. Taip pat yra sukonstruotas pasitelkiant bioplastiką ir perdirbtą plastiką. 

Universalumas
Koreguokite iR-ADV 8285 PRO taip, kad atitiktų jūsų aplinkos specifikacijas, kad būtų talpus, pigesnis ir integruotųsi su kitais įrenginiais. Lankstus spausdinimas atsižvelgiant į lapų tankį, užtikrina kokybišką lapų spausdinimą, kurių tankis siekia iki 256 g/m². Yra daugybę profesionalių, skirtingų prijungiamų po spaudos įrenginių, kuriuos galėsite pasiūlyti savo klientams. Skyla mūšiai, lankstymui skirti įrenginiai, viskas ko gali prireikti greitam ir produktyviam spaudos gaminimui. Pasirenkama ir koreguojama “Fiery” technologija, paremtas iR-ADV 8285 PRO gali būti lengvai sutalpinamas ir integruotas į jūsų darbo aplinką su kitais esamais įrenginiais. Kaip alternatyva, galite rinktis iš kitų įvairių “Canon” valdymo sistemų, kurios taip pat siūlo stulbinamą rezultatą ir integruojasi su palaikymą teikiančiomis sistemomis Genuine Adobe PostScript 3 and PCL 5e/6. 

 
Stulbinama kokybė
iR-ADV 8285 PRO įrenginys “Canon” pQ tonerių sistema, išplečia spalvų perdirbimo sritį, pasitelkdama patikimą ir kokybišką 1200 x 1200 dpi rezoliucijos spausdinimą. “Canon” ARCDAT spalvų kalibracijos technologija, užtikrina pastovų spalvų gaminimą ir automatinį matavimą, su kuriuo kiekviena spauda tampa dar tikslesnė ir kokybiškesnė. 
 

OHSAS orgsis business center
Copyright © 1996 - 2024. UAB "Orgsis". Privatumo politika.
Įmonės kodas: 123551070. PVM mokėtojo kodas: LT235510716
Ši svetainė naudoja slapukus. Slapukai naudojami tam, kad būtų užtikrintas interneto svetainės tinkamas veikimas.

Sutinku Daugiau apie slapukus