Rinkitės:

Canon imageRUNNER ADVANCE 8585 Pro

a-1603223357

Privalumai

 

  • Juodai baltas spausdinimas, 85 ppm greičiu 
  • Išskirtinis didelio tankio lapų tiekimo greitis 
  • Gali sukaupti iki 7,700 lapų ir yra patogiai prieinamas išėmimas 
  • Lanksčios ir pritaikomos pridėtinės dalys ir sistemos 
  • Greitas ir produktyvus skenavimas 
  • Lengvai valdomas įrenginys 
  • Pažangi apsaugos sistema 
  • Mažai energijos vartojantis  

 

Detalesnė informacija

 

Pažangus spausdinimas 
imageRUNNER ADVANCE 8585 Pro yra suprojektuotas aukščiausiam produktyvumui, spausdinimo greitis gali pasiekti net 85 ppm. Šis sprendimas yra skirtas išlaikyti pastovų tiekimo greiti, nesvarbu kokio tai tipo dokumentas ir lapo tankis.  Su papildomu lapų spausdinimu, yra žinoma, kad mažėja sugebėjimas kokybiškai apdoroti dokumentus, bei informacija. Dėka Advanced imageCHIP ir viduje įdėto tonerio spausdinimo metu, užtikrins pilnavertį ir patikimą spausdinimą su minimaliais žmogaus intarpais.  
 
Padidinkite spausdinimo produktyvumą, pasitelkiant išmanųjį vartotojui lengvai prieinama, didelį ir su ryškiomis spalvomis liečiamą ekraną, kuris užtikrins lengvą kontroliavimą operacine sistema. Išplečiama atrama skirta mobiliesiems telefonams su integruota “Cloud” sistema ir žmonėms dirbantiems prie įrenginio yra puikus sprendimas padidinti darbuotojų efektyvumą, leidžiant užfiksuoti ir spausdinti dokumentus prisijungiant prie debesėlio (Cloud) programos, nuotoliniu būdu. Pažangi, privačiai asmenims pritaikyta sistema, leidžia prisiderinti prie vartotojų poreikių ir sukurti, koreguojama vartotojo valdymo langą. Skenuokite ir konvertuokite dokumentus į redaguojamus PDF, Microsoft Word, Powerpoint dokumentų tipus su vienu prisilietimu, taip pat šis įrenginys skenavimui gali tiekti vienu metu iki 300 originalių lapų. 

 
Darbo efektyvumo užtikrinimas 
Lankstus lapų spausdinimas, leidžia pasirinkti iš daugybės įvairių medžiagų ir spausdinti didelio tankio lapus iki 256 g/m² Spausdinkite profesionaliai atrodančias ataskaitas, laikraščius, pasiūlymus, kontraktus ar kitus dokumentus, integruokite papildomą įrenginį, lankstymui skirtą, skylą mūšį ar kitą integruotą užbaigimo įrenginį. Pritaikomi įrenginiai padės pramušti skyles, surišti, sulankstyti lapus pagal parinktis, taip padedant sumažinti darbo laiką ir atliktus papildomus veiksmus. 
 
Kaštų valdymas 
Pasitelkus mageRUNNER ADVANCE 8585 Pro padės sumažinti nereikalingą spaudą, padės sumažinti išleidžiamus pinigus eksploatacinėms medžiagoms. Taip pat gali būti siūloma integracija su spausdinimo valdymo sprendimais, tokiu kaip UniFLOW ir kitomis programinėmis sistemomis, kurios padės detaliai sekti, įspėti ir atlikti kainų analizes. Kokybę ir patikimumą gali užtikrinti, įrenginys sujungtas su nuotolinės diagnostikos ir pagalbos sistema, kuris ne tik atliks spausdinimo įrenginių auditą, bet ir padės sumažinti išlaidas ir IT darbuotojų laiką. 
 
Užtikrinkite konfidencialumą ir atitikite GDPR reikalavimus 
Lengvai integruoti, valdomi ir pritaikyti griežti reikalavimai ir nustatymai, vienoje vietoje. Galite kontroliuoti prisijungimą prie įrenginių, taip išvengiant pašalinių naudotojų, arba sumažinkite prieinamumą prie tam tikrų funkcijų pagal vartotojo lygmenį. Saugus spausdinimas taip pat užtikrina, kad kiekvienas darbas yra užkoduotas ir bus prieinamas tik jums nustatytiems asmenims. IP arba MAC adresai yra filtruojami, kad užtikrinti jūsų ryšio saugumą, kai tuo tarpu IPSEC saugo jūsų perkeliama informacija iš ir į jūsų įrenginį. 
 

Ekologiškumas 
Šis „ENERGY STAR®“ reikalavimus atitinkantis prietaisas pasižymi geriausiu TEC * įvertinimu ir miego režime sunaudoja 1W ar mažiau. Įdiegtos įvairios technologijos tokios kaip, judesio jutikliai, nuotolinis valdymas, automatinis išsijungimas ir tylus spausdinimas, pagerina darbo kokybę ir taupo elektrą. Įrenginio ImageRUNNER ADVANCE 8585 Pro dalis dalių, yra sukurtos panaudojant perdirbtą plastiką arba bioplastiką. Be to eko-segtukai, kurie yra skirti susegti popierių taip pat yra be metalo, taip sumažinant išmetamas sunkiai įrančias medžiagas ir žengiant arčiau link ekologiško spausdinimo. 

OHSAS orgsis business center
Copyright © 1996 - 2024. UAB "Orgsis". Privatumo politika.
Įmonės kodas: 123551070. PVM mokėtojo kodas: LT235510716
Ši svetainė naudoja slapukus. Slapukai naudojami tam, kad būtų užtikrintas interneto svetainės tinkamas veikimas.

Sutinku Daugiau apie slapukus