Rinkitės:

Canon imageRUNNER ADVANCE C9280 PRO

a-1405083923

Privalumai

  • Kokybiškas ir greitas spausdinimas iki 80 ppm 
  • 1,200 dpi rezoliucijos spausdinimas 
  • Spalvų kalibracijos technologija 
  • Didelio tankio lapų spausdinimas ir aukštas pasirinkimas po spaudos įrenginių 
  • 9,300 lapų talpa 
  • Pasirinkimas iš dviejų “Fiery” technologijų 
  • Ekologiškas su aplinką saugančiu TEC* įvertinimu 

Detalesnė informacija


Išskirtinis produktyv
umas 
Atkurtas ir atnaujintas imageRUNNER ADVANCE C9280 PRO siūlo lengvą bei patvarią įrangą. Stulbinamas spausdinimo greitis, kuris siekia iki 80 ppm, juodai baltu spausdinimu ir 70 ppm spalvotu spausdinimu, gali sukaupti iki 9,300 lapų popieriaus per vieną spausdinimą. Toneris ir kitos eksploatacinės medžiagos gali būti pakeistos, net spausdinimo metu. Įdiegta “Canon” Greito pasiruošimo darbui technologija, kaitinimo mazge, taip leidžia įkaisti mazgui per kelias sekundes, vietoj kelių minučių. 

 

ImageRUNNER ADVANCE C9280 PRO gali būti naudojamas dvejomis, galingomis “Fiery” valdymo technologijomisŠi valdymo sistema leidžia darbą atlikti greičiau per keletą paspaudimų. Taip pat šioje valdymo sistemoje, ant ekrano yra pavaizduoti įrankiai, kurie padės išvengti įvairių spausdinimo klaidų ir padidins produktyvumą. 
 

Didelis įvairių paviršių palaikymas ir lankstus užbaigimas 
Šis įrenginys gali palaikyti įvairius lapus, kurių tankis siekia iki 300 g/m ², taip pat lengvai gali spausdinti ant vokų, skirtukų ir kitų įvairiausių paviršių. ImageRUNNER ADVANCE C9280 PRO yra unikalus, nes yra ypač patikimas, kadangi šiuose įrenginiuose yra naudojama popieriaus oro atskyrimo technologija ir lapų atpažinimo sistema, kuri leidžia atpažinti pasidvigubinusius, sulipusius lapus, taip išvengiant galimų klaidų. Siūlomi įvairūs po spaudos įrengimai, skylą mušis, automatinis lapų lankstymas ar kita spaudos užbaigimo technologija. 
 
Ekologiškas 
“Canon” Greito pasiruošimo darbui technologija atitiko ENERGY STAR®“ reikalavimus ir pelnė vieną iš geriausių TEC * įvertinimą. Šis įrenginys pasižymi tuo, kad CO2 išmetimas yra beveik lygus nuliui. Įrenginyje taip pat yra įdiegta daug kitų energijai taupyti skirtų funkcijų, tokių kaip nuotolinis, automatinis įsijungimas ir išsijungimas. Taip pat yra sukonstruotas naudojant perdirbtą plastiką arba bioplastiką. 
 
Tinkamas spausdinti mažam kiekiui
Suprojektuotas taip, kad galėtų spausdinti “Print for Pay” principu, kas reiškia, kad gali spausdinti mažais kiekiais, kadangi įkaista ganėtinai greitai ir yra taupus, taip pat tinka ir komerciniam spausdinimui. Ši sistema siūlo lengvai prieinamas kainas už mažo kiekio spaudas. Universalus šio įrenginio spausdinimas yra naudojamas įvairiems, mažo kiekio spausdinimams ir integruota greito pasiruošimo darbui technologija leidžia per kelias sekundes atlikti reikiamą darbą. 
 
Aukštos kokybės 
“Canon” pQ tonerių sistema, išplečia spalvų perdirbimo sritį, pasitelkdama patikimą ir kokybišką 1200 x 1200 dpi rezoliucijos spausdinimą. “Canon” ARCDAspalvų kalibracijos technologija, užtikrina pastovų spalvų gaminimą ir automatinį matavimą, su kuriuo kiekviena spauda tampa dar tikslesnė ir kokybiškesnė. 

OHSAS orgsis business center
Copyright © 1996 - 2024. UAB "Orgsis". Privatumo politika.
Įmonės kodas: 123551070. PVM mokėtojo kodas: LT235510716
Ši svetainė naudoja slapukus. Slapukai naudojami tam, kad būtų užtikrintas interneto svetainės tinkamas veikimas.

Sutinku Daugiau apie slapukus