Rinkitės:

Canon varioPRINT 120

a-1405085554

Privalumai

  • Océ DirectPress technologija užtikrina patikimus ir aukštos kokybės spaudus 
  • Spausdina iki 123 nuotraukų per minutę 
  • Išskirtinis tikslumas 
  • Integruoja Océ EnergyLogic leidžia sumažinti energijos sunaudojimą 
  • Unikali “No ozone” spasudinimo technologija 
  • Lengva integracija į darbo aplinką 
  • Sumažina iki 30% išmetamos energijos 

Detalesnė informacija

Pastovus aukštos kokybės spausdinimas 
Océ DirectPress® technologija yra naujos kartos skaitmeninio spausdinimo sistema. Dėka šios įdiegtos, unikalios technologijos, kuri leidžia ilgus darbo procesus su daug kintamųjų, sumažinti kintamųjų skaičių, skaitmenizuoti ir užsiimti vientisu procesu. Taip yra užtikrinama, kad nuotraukų spausdinimas yra nepriklausomas nuo šviesos, temperatūros, drėgmės ar tonerio mišinio. Galų gale, nepriklausomas spaudos nuo darbo aplinkos reiškia, kokybiškesnius spaudus, be jokių dryžių, juostelių ar kitų spaudos trikdžių. Be to, aparatas naudoja mažą lydymosi temperatūra, dėl ko tampa prieinamas didelis kiekis spausdinimo medžiagų. “Canon” varioPRINT 120 yra puikus sprendimas besikeičiantiems verslams ir reikalavimams. 

 

Pasirinkite jums tinkamą sistemą 
Canon varioPRINT 120 siūlo lanksčia kainodarą, kuri atitiks vartotojo norus, kadangi sistema yra lengvai koreguojama ir įvairios parinktys gali atitikti būtent vartotojo nusistatytą biudžetą. Pasirinkite daugiafunkcinį spausdintuvą, kuris atitiks įmonės reikalavimus, atsižvelgiant į funkcionalumą, greitį, skenavimą, popieriaus laikymą ir pro spaudos užbaigimo parinktis.  

 

Efektyvus ir ilgas darbas 
Canon varioPRINT 120 siūlo ypač efektyvų spausdinimą. Šis įrenginys gali atlikti 123 spaudas per minutę ir automatiškai pritaikyti reikiamus nustatymus, taip užtikrinant skirtingų storio lapų spausdinimą. Su patikima Canon sistema ir įranga, galima tikėtis aukšto ir kokybiško darbo, bet kokiose situacijose. 

 

Išmanus valdymas - lengvai darbų kontrolei 
PRISMAsync valdymo sistema užtikrina paprasta spausdinimo įrangos valdymą. Vartojo valdymo panelė suteikia pilną spausdinimo planavimo galimybę. Su šia sistema galite koreguoti, spausdinti, skenuoti ir kopijuoti. Speciali, pritaikyta lapų laikymo kasetė, užtikrina aiškų ir planuotą darbą. Visas įrangos funkcionalumas, užtikrina vartotojo efektyvumą, sumažina darbuotojų apmokymų išlaidas, bei padidina atspausdinamų lapų kiekį.  

 

No Ozone” nuotraukų spausdinimo technologija 
Canon varioPRINT 120 yra suprojektuotas taip, kad sumažintų elektros ir kitų eksploatacinių medžiagų suvartojimą ir taupytų aplinką. Océ DirectPress technologija nereikalauja elektros įkrovimo, tam kad atspausdintų nuotrauką, dėl šios priežasties pašalinių medžiagų išmetimas, bus lygus nuliui. DirectPress leidžia atsisakyti toneriui skirtų pridėtinių medžiagų, tokių kaip alyvos su įvairiais tirpikliais. Įdiegta Océ HeatXchange technologija, padeda perteikti šilumą iš atspausdinto lapo į dar tik pradedama spausdinti lapą, taip sumažinant energijos išmetimą ir sumažina elektros panaudojimą, net iki 30%. 

OHSAS orgsis business center
Copyright © 1996 - 2024. UAB "Orgsis". Privatumo politika.
Įmonės kodas: 123551070. PVM mokėtojo kodas: LT235510716
Ši svetainė naudoja slapukus. Slapukai naudojami tam, kad būtų užtikrintas interneto svetainės tinkamas veikimas.

Sutinku Daugiau apie slapukus