Rinkitės:

Océ ColorWave 500

a-1510025223

Privalumai

  • Spausdinimo greitis siekia 225 A1/h ant baltai, juodo paviršiaus, o ant spalvoto 212 A1/h 
  • Telpa nuo 2 iki 4 popieriaus ritinių, kurių plotis yra 1067 mm (42”) 
  • Greitas spausdinimas piko valandomis, su integruotu Intel® Core™ i3 procesoriumi, dvigubu kietuoju disku ir 8GB RAM 
  • Greitas dokumentų apdorojimas ir galima peržiūra PDF formate su Adobe® PDF Print Engine 3 (APPE3) 
  • Patobulinta apsauga su Windows® 8, užtikrina puikia integraciją su įvairiomis platformomis 
  • Automatinė purkštukų optimizacija ir pataisymas spausdinimo metu 
  • ENERGY STAR® sertifikuota sistema siūlo sumažinti elektros išlaidas nesustabdant ir nesumažinant spausdinimo efektyvumo ir komfortabilumo. 
  • 10.6 colių liečiamas ekranas, kuris leidžia lengviau prisijungti per mobiliuosius telefonus ir prisijungti prie “Cloud” platformos 

Detalesnė informacija

 

Universalus ir puikiai tinkama didelėms grupėms 
Aukštos kokybės, ekologiškas su ENERGY STAR įvertinimu, grupiniam darbui skirta, spausdinimo mašina, Océ ColorWave 500. Šis įrenginys pasižymi pasirinkimo galimybėmis, kadangi yra sukurtas taip, kad būtų lengva integruoti įvairias išorines detales. Sistema yra idealiai skirta ir tinka naudoti su kitomis programomis tokioms kaip, CAD, GIS ir kitam grafiniam spausdinimui, architektūrai, konstrukcijų modeliavimui ir kitiems dizaino, bei projektavimo darbams. Įrenginys sukurtas nuotoliniam, grupiniam darbui iš namų ir puikiai tinka spausdinimo kambariams, kuriuose yra specialūs reikalavimai. 

 

Idealus grupiniam naudojimui 
Net ir piko metu, šis įrenginys išlaiko kokybės ir spausdinimo greičio standartą. The Océ ColorWave 500 įdiegta Intel® Core™ i3 procesorius, su dvigubu kietuoju disku ir 8GB RAM. Dėka įdiegtos Adobe “PDF Print Engine 3”, gausite tikslią peržvalga ir greitą dokumentų apdorojimo greitį. 

 

Lengvai naudojamas, liečiamas ekranas 
Mėgaukitės lengvu naudojimu, dėka išmaniojo, liečiamojo ekrano. Naudodami įdiegta Océ ClearConnect liečiamąjį ekraną, galėsite lengvai peržiūrėti, spausdinti, sukurti, priartinti, pažymėti ir spausdinti. Taip pat šis ekranas leis peržvelgti eksploatacinių medžiagų kiekį ir prisijungti prie trečiųjų šalių, programinių sistemų, bei programų. 

 

Saugus ir lengvai integruojamas 
Saugiai spausdinkite plakatus, dokumentus ir perkelkite skenuotus dokumentus į USB, planšetę, mobilųjį telefoną ar “Cloud” platformą, naudodami įvairius autentifikavimo privalumus ir integracijas. 

 

Naujos kartos CrystalPoint technologija 
Naujos kartos CrystalPoint technologija kartu su naujos kartos spausdinimo įranga yra skirta palaikyti pastovią, aukštą kokybę ant aukšto tankio lapų. Kartu su keturių spalvų Océ TonerPearl sistema, galėsite spausdinti net ir ne ant kintančių paviršių. 

 

Mažesnis priežiūros poreikis 
Océ PAINT technologija automatiškai pataiso purkštukų pažeidimus, net spausdinimo metu. Gausite patobulinta ir nuotraukoms skirtą įrenginį visam gyvenimui, kuris reikalaus minimalios priežiūros.

 

Spalvos skenavimas 
Integruotas spalvotas skenavimas su užpatentuotO Colour Image Logic®” technologija užtikrina aukštos kokybės skenuotus dokumentus. Automatiškai optimizuoja skenuotus dokumentus, neužfiksuodamas pašalinių detalių, kurios gali trukdyti identifikuoti tekstą ar nuotrauką, taip užtikrinant, kad nuskenuota kiekviena linija ir tekstas atitiks originalius dokumentus.

OHSAS orgsis business center
Copyright © 1996 - 2024. UAB "Orgsis". Privatumo politika.
Įmonės kodas: 123551070. PVM mokėtojo kodas: LT235510716
Ši svetainė naudoja slapukus. Slapukai naudojami tam, kad būtų užtikrintas interneto svetainės tinkamas veikimas.

Sutinku Daugiau apie slapukus