Rinkitės:

Océ ColorWave 700

a-1510023828

Privalumai

  • Spausdinimo greitis siekia 225 A1/h ant baltai, juodo paviršiaus, o ant spalvoto 212 A1/h 
  • Telpa nuo 4 iki 6 popieriaus ritinių, kurių plotis yra 1067 mm (42”) 
  • Greitas spausdinimas piko valandomis, su integruotu Intel® Core™ i5 procesoriumi, dvigubu kietuoju disku ir 8GB RAM 
  • Greitas dokumentų apdorojimas ir galima peržiūra PDF formate su Adobe® PDF Print Engine 3 (APPE3) 
  • Patobulinta apsauga su Windows® 8, užtikrina puikia integraciją su įvairiomis platformomis 
  • Automatinė purkštukų optimizacija ir pataisymas spausdinimo metu 
  • 10.6 colių liečiamas ekranas, kuris leidžia lengviau prisijungti per mobiliuosius telefonus ir prisijungti prie “Cloud” platformos 
  • ENERGY STAR® sertifikuota sistema siūlo sumažinti elektros išlaidas nesustabdant ir nesumažinant spausdinimo efektyvumo ir komfortabilumo. 

Detalesnė informacija

 

Universalus spalvotas spausdintuvas, skirtas profesionalams 
Océ ColorWave 700 yra suprojektuotas taip, kad lengvai integruotųsi su grafinio dizaino programomis ir leistų naudotis naujausiomis technologijomis. Įrenginys yra tinkamas, įvairiems verslams, įskaitant ir reprografijos, ženklų ir ekrano spausdinimo paslaugų tiekėjus ENERGY STAR® reikalavimus atitinkanti spausdinimo įranga su įdiegtąja Océ MediaSense technologija, palaiko iki 0,8mm storio ritinius, skirtus spausdinimui.  Spausdinimo ir projektavimo galimybės CAD braižyme yra įmanomos ant 80g/m2, lygaus popieriaus. Taip pat galite braižyti ant matinio popieriaus, kurio lapo tankis siekia 200 g/m2 , ar ant kitų dekoratyvinių braižymo, bei spausdinimo medžiagų. Iki šešių skirtingų spausdinimo ritinių, gali būti įdėtos vienu metu, taip gali užtikrina, kad Oce ColorWave 700 dirbs be perstojimo ir nereiks keisti spausdinimo ritinių, net ir darbo metu. Šis universalus ir aukštos talpos spausdintuvas, leis atkleisti kūrybingumą ir patirti naujus spausdinimo įrangos privalumus. 
 

Tinkantis grupiniam darbui 
Net ir piko metu, šis įrenginys išlaiko kokybės ir spausdinimo greičio standartą. The Océ ColorWave 700 įdiegta Intel® Core™ i5 procesorius, su dvigubu kietuoju disku ir 8GB RAM. Dėka įdiegtos Adobe “PDF Print Engine 3”, gausite tikslią peržvalga ir greitą dokumentų apdorojimo greitį. 

 

Lengvai naudojamas, liečiamas ekranas 
Mėgaukitės lengvu naudojimu, dėka išmaniojo, liečiamojo ekrano. Naudodami įdiegta Océ ClearConnect liečiamąjį ekraną, galėsite lengvai peržiūrėti, spausdinti, sukurti, priartinti, pažymėti ir spausdinti. Taip pat šis ekranas leis peržvelgti eksploatacinių medžiagų kiekį ir prisijungti prie trečiųjų šalių, programinių sistemų, bei programų. 

 

Spalvotas skenavimas 
The Océ Image Logic technologija užtikrina aukštos kokybes, spalvotą spausdinimą ir skenavimą. Kiekvieną kartą naudojant įrenginį, automatiškai yra užtikrinama, jog kiekvienas pasitaikantis trukdis arba pašalinis objektas bus nenuskaitomas, taip užtikrinant, kad kiekvienas nuskenuotas dokumentas atitiks originalą ir pasižymės kokybišku bei ryškiu tekstu.

 

Naujos kartos CrystalPoint technologija 
Naujos kartos CrystalPoint technologija kartu su naujos kartos spausdinimo įranga yra skirta palaikyti pastovią, aukštą kokybę ant aukšto tankio lapų. Kartu su keturių spalvų Océ TonerPearl sistema, galėsite spausdinti net ir ne ant pastovių paviršių. 

 

Mažesnis priežiūros poreikis 
Océ PAINT technologija automatiškai pataiso purkštukų pažeidimus, net spausdinimo metu. Gausite patobulinta ir nuotraukoms skirtą įrenginį visam gyvenimui, kuris reikalaus minimalios priežiūros. 

 

Saugus ir lengvai integruojamas 
Saugiai spausdinkite plakatus, dokumentus ir perkelkite skenuotus dokumentus į USB, planšetę, mobilųjį telefoną ar “Cloud” platformą, naudodami įvairius autentifikavimo privalumus ir integracijas. 

OHSAS orgsis business center
Copyright © 1996 - 2024. UAB "Orgsis". Privatumo politika.
Įmonės kodas: 123551070. PVM mokėtojo kodas: LT235510716
Ši svetainė naudoja slapukus. Slapukai naudojami tam, kad būtų užtikrintas interneto svetainės tinkamas veikimas.

Sutinku Daugiau apie slapukus