Rinkitės:

Océ VarioStream 7170

a-1404111449

Pranašumai

  • Universalus laikmenų naudojimas ir taikymas
  • Automatinis popieriaus padavimas ir raiškos aptikimas
  • Korektūrų arba atsarginis įrenginys, papildysiantis didelių apimčių nepertraukiamo tiekimo nespalvinius spausdintuvus
  • Didelė jutiklinio ekrano sąsaja
  • Paprastai integruojamas į bendruosius standartus atitinkančią darbo eigą

Ypatybės išsamiai

Bazinis nepertraukiamo tiekimo spausdinimo įrenginys

Nedideliems ir vidutiniams kiekiams spausdinti skirtas „Océ VarioStream 7170“ yra kompaktiška nespalvinė, nepertraukiamo tiekimo vienpusė gamybinio spausdinimo sistema, pasižyminti 172 A4 formato p./min. spausdinimo sparta. Dėl didelio patikimumo ir puikios spausdinimo kokybės ši sistema yra puikus bazinis gamybinio spausdinimo ir bandomųjų atspaudų modelis arba atsarginis įrenginys, papildysiantis didelės spartos nepertraukiamo tiekimo spausdintuvus.

Laikmenų įvairovė

„Océ VarioStream 7170“ naudoja nekontaktinio suliejimo blykste technologiją, kuri veikia itin žemoje temperatūroje, palyginti su įprastinio suliejimo naudojant karštį ir slėgį procedūra. Suliejimo blykste technologija ir jos naudojamas tiesus popieriaus takas leidžia nepertraukiamo tiekimo režimu spausdinti ant įvairiausių tipų laikmenų. Pavyzdžiui, galite naudoti etiketes, plastikines korteles, beanglį popierių, iš anksto išspausdintas formas su kortelėmis bei popierių su specialia danga; dėl to įrenginys puikiai tinka profesionaliems spausdinimo paslaugų tiekėjams, norintiems paįvairinti darbo eigą.

Lengva valdyti

Didelis jutiklinis valdymo skydelis leidžia valdyti įrenginį be jokių pastangų, sutrumpinti užduočių nustatymo laiką ir padidinti bendrą darbo našumą. Dėl automatinės popieriaus padavimo sistemos, paspartinančios ir supaprastinančios laikmenų keitimo procedūras, „Océ VarioStream 7170“ puikiai tinka ir nedidelės trukmės, ir skubaus laikmenų keitimo reikalaujantiems spausdinimo darbams. Spausdintuvo automatinė raiškos aptikimo sistema leidžia iškart, be išankstinio rankinio reguliavimo ar konfigūravimo veiksmų, derinti 240 tašk./col. raiškos tekstą, 300 tašk./col. raiškos logotipus ir 600 tašk./col. raiškos iliustracijas.

Paprasta integruoti į darbo eigą

„Océ VarioStream 7170“ naudoja naujausioms AFP/IPDS (IS/3) technologijoms pritaikytą valdiklį „Océ SRA“®, taigi gali būti integruotas į bet kokią naujausių „Océ“ visų spalvų spausdinimo variklių spalvinę darbo eigą.

„Océ VarioStream 7170“ pritaikytas vietiniam PCL6, taip pat PDF per integruotą „Adobe PDF Print Engine 2,6“ bei programinės įrangos rinkinį „Océ PRISMA“®, todėl jį nesunku integruoti į bet kokią bendruosius standartus atitinkančią darbo eigą.

OHSAS orgsis business center
Copyright © 1996 - 2024. UAB "Orgsis". Privatumo politika.
Įmonės kodas: 123551070. PVM mokėtojo kodas: LT235510716
Ši svetainė naudoja slapukus. Slapukai naudojami tam, kad būtų užtikrintas interneto svetainės tinkamas veikimas.

Sutinku Daugiau apie slapukus