Rinkitės:

Canon VarioPrint i300

a-1607212108

Pranašumai

  • Pripažinta „Océ“ rašalinio spausdinimo technologija
  • Didelės spartos produktyvus spausdinimas – iki 300 A4 vaizdų / min.; 8 700 dvipusių A4 / val.
  • Spausdina iki B3 (353 x 500 mm) dydžio
  • Iki 12 skirtingų žaliavų vienai užduočiai
  • Didesnis laikmenų ir taikymo galimybių pasirinkimas su „ColorGrip“
  • Automatizuota darbų eiga užtikrina tiesioginį produktyvumą
  • Užbaigimas linijoje (bukletų gamyba, perforavimas ir kt.)
  • Išmani ir automatizuota kokybės kontrolė

Ypatybės išsamiai

Apžiūrėkite „VarioPrint i300“ atidžiau

Itin lankstus taikymas


„VarioPrint i300“ rentabiliai ir produktyviai suderina nespalvotus ir spalvotus puslapius vienoje spausdinimo platformoje – dėl to nereikia specialių nespalvoto ir spalvoto spausdinimo sistemų. Dėl tikrai lankstaus taikymo atsiveria plačios ir pelningos verslo galimybės rengti aukštos kokybės, mažos kainos spaudinius, skirtus daugeliui skirtingų paskirčių – nuo operacinės iki reklaminės komunikacijos. Ši mašina perkelia spausdinimo ant balto popieriaus sprendimų naudą į supjaustytų lakštų rinką: dingsta iš anksto išspausdintų formų poreikis, sumažėja inventoriaus, maksimaliai sumažėja atliekų.

Inovacija su pripažintomis technologijomis


„VarioPrint i300“ novatoriškoje rašalinėje sistemoje pritaikyta daugelis pripažintų „Canon“ technologijų, užtikrinančių aukštos kokybės spausdinimą ant daugelio įvairių laikmenų. Jos apima keičiamo mastelio „PRISMAsync“ valdiklio technologiją ir PRISMA darbų eigos integraciją, „VarioPrint 6000“ išankstinio ir baigiamojo apdorojimo technologijas, taip pat „ColorStream“ spausdinimo galvutės technologiją. Dėl lanksčios konstrukcijos, įrenginį galima lengvai atnaujinti naujais papildymais, pvz., „ColorGrip“, su kuriuo galima spausdinti ant laikmenų su ofsetine (litografine) danga ir be jos.

Maksimalus tiesioginis produktyvumas


„VarioPrint i300“ teikia pilną automatizuotą darbų eigą ir intuityvų valdymą, yra tvirta ir patikima, ir taip užtikrina sparčią, nepertraukiamą gamybą. Ji nuolat pasižymi įspūdinga gamybos sparta – iki 300 A4 puslapių per minutę ant daugelio įvairių laikmenų, su ja be pastangų galėsite džiaugtis didelės spartos dvipusiu spausdinimu – iki 8700 dvipusių A4 lapų per valandą. Patentuota greito džiūvimo sistema, sutrumpintas parengimo ir užbaigimo laikas, trumpas paleisties laikotarpis – visa tai užtikrina maksimalų tiesioginį produktyvumą.

Universalus ir lankstus laikmenų tvarkymas


Mėgaukitės puikiais rezultatais ant įvairiausių laikmenų, įskaitant popierių be dangos, rašaliniams spausdintuvams skirtą popierių, taip pat popierių be ofsetinės dangos ir su ofsetine danga. Palaikomi standartinio dydžio lapai ir kortelių lapai. Galite spausdinti ant iki B3 dydžio laikmenų ir paprastai įdėti skirtingą popierių tarp užduočių ar užduočių metu. Oro atskirta popieriaus tiekimo sistema užtikrina patikimą tiekimą iš didelės talpos popieriaus dėklų, taip pat sklandų laikmenų pakeitimą iš vieno tipo į kitą. Vientisa didelės spartos spausdinimo juosta patikimai išlaiko lakštus savo vietoje ir plokščius perkeliant, dėl jos galima produktyviai keisti laikmenų dydžius be mechaninių reguliavimų.

Užtikrinta kokybė nuo pradžios iki galo


„VarioPrint i300“ teikia optimalią kokybę kiekvienai taikymo paskirčiai – kontroliuodami lašelių dydį galite spausdinti suvokiamu 1 200 t./col. lygmeniu. Kokybės kontrolė – išmani ir automatizuota. „Sargybos“ įrenginys automatiškai apžiūri laikmenas visu greičiu, prieš pat prasidedant spausdinimui, ir išvalo visus lapus, kurie gali pertraukti gamybą, per viršutinį dėklą nestabdant gamybos. Spausdinimo metu spausdinimo galvutės purkštukai yra nuolat stebimi ir visi trikdžiai automatiškai kompensuojami, kad kaskart būtų užtikrinta rezultatų kokybė.

„ColorGrip“ išplečia laikmenų pasirinkimą ir taikymo galimybes


Pasirenkama „VarioPrint i300“ funkcija „ColorGrip“ leidžia spausdinti ant įvairesnių tipų laikmenų, todėl išplečia jo naudojimo galimybes. „ColorGrip“ pagerina vaizdo kokybę ant popieriaus, kuris neskirtas rašaliniams spausdintuvams, todėl spaudiniai prilygsta rašaliniams spausdintuvams skirtoms žaliavoms. Rašaliniams spausdintuvams skirtų laikmenų kokybė už įprastų nedengtų ofsetinių žaliavų kainą. Su „ColorGrip“ taip pat išplečiamas galimas laikmenų pasirinkimas, kad būtų galima naudoti žaliavas su ofsetine danga. Dabar galima spausdinti ant įvairių dengtų, nedengtų ir apdorotų žaliavų, nes spausdintuvas automatiškai kiekvienam lapui parenka konkrečiai laikmenai tinkamus spausdinimo parametrus.

OHSAS orgsis business center
Copyright © 1996 - 2024. UAB "Orgsis". Privatumo politika.
Įmonės kodas: 123551070. PVM mokėtojo kodas: LT235510716
Ši svetainė naudoja slapukus. Slapukai naudojami tam, kad būtų užtikrintas interneto svetainės tinkamas veikimas.

Sutinku Daugiau apie slapukus