Rinkitės:

Canon PIXMA TS6350

3774C006

„PIXMA TS6350“ 

Modernus įrenginys „3 viename“ – jo sklandus veikimas belaidžiu ryšiu ir kūrybinės galimybės reiškia, kad šis 5 atskirų rašalo kasečių prietaisas puikiai tiks namuose darbo dokumentams ar šeimos projektams kurti.

Darbštus ir modernus

Stilingo asimetriško dizaino „PIXMA TS6350“ serijos įrenginiai turi 5 atskiras rašalo kasetes ir intuityvią LED būsenos juostą, todėl yra išties darbo nebijantys įrankiai. Pasinaudokite technologija FINE ir „ChromaLife100“ rašalu nepriekaištingoms nuotraukoms kurti, arba specialiu pigmentiniu juodu rašalu – ryškiam dokumentų tekstui spausdinti.

Kad gyventi būtų lengviau

Išmanus dizainas užtikrina lankstumą: intuityvi LED būsenos juosta, 5 atskiros rašalinės, dvipusis popieriaus tiekimas ir automatiškai pailginamas išvesties dėklas.

Išmanios jungiamumo galimybės

Spausdinkite, nuskaitykite, kopijuokite ir naudokite debesijos serverius* su programėle „Canon PRINT“ arba spausdinkite su „AirPrint“ („iOS“) ir „Mopria“ („Android“).

* Nuskaitymo į debesijos serverį ir į el. paštą funkcijos siūlomos tik originalaus „Canon“ rašalo naudotojams.

Kokybiški dokumentai ir nuotraukos

Su „PIXMA TS6350“ serijos gaminiais išspausdintos nuotraukos neišbluks ilgai ilgai, nes jos spausdinamos „ChromaLife100“ rašalu, o specialiu juodu pigmentiniu rašalu užtikrinamas tekstų dokumentuose ryškumas.



Specification-Icons - Header Image

OHSAS orgsis business center
Copyright © 1996 - 2024. UAB "Orgsis". Privatumo politika.
Įmonės kodas: 123551070. PVM mokėtojo kodas: LT235510716
Ši svetainė naudoja slapukus. Slapukai naudojami tam, kad būtų užtikrintas interneto svetainės tinkamas veikimas.

Sutinku Daugiau apie slapukus