Rinkitės:

Canon i-SENSYS LBP7010C

4896B003

Pranašumai

  • Vietą taupantis dizainas
  • Lazerinis spausdinimas 4 p./min spalvotai ir 16 p./min nespalvotai sparta
  • Greitai pateikiamo pirmojo atspaudo technologijos
  • Taupo energiją
  • 2400 x 600 taškų colyje spausdinimo raiška
  • Lengvai keičiamos dažų kasetės

Ypatybės išsamiai

Apžiūrėkite „Canon i-SENSYS LBP7010C“ atidžiau

Stilingas vietą taupantis dizainas


Dėl kompaktiško dizaino ir tylaus veikimo „i-SENSYS LBP7010C“ yra idealus stalinis spausdintuvas mažam arba namų biurui. Šis mažų matmenų greitai pradedantis veikti prieinamos kainos lazerinis spausdintuvas užtikrina išskirtinės kokybės spalvinį spausdinimą. 

Greitai pradeda spausdinti


Prireikus spausdinti nereikės laukti, nes įrenginyje įdiegtos „Canon“ greito pirmojo atspaudo spausdinimo technologijos. Spausdintuvas nespalvotai spausdina iki 16 p./min, o spalvotai – iki 4 p./min sparta. Be to, pirmasis vienspalvis atspaudas gaunamas vos per 13,6 s – išties neilgai laukti.

Nuostabūs atspaudai – ir spalvoti, ir nespalvoti


Išsiskirkite iš kitų puikios kokybės atspaudais. Dėl iki 2400 x 600 taškų colyje spausdinimo raiškos pastebėsite, kaip pagerėjo atvaizdų detalumas, tekstas tapo dar ryškesnis, o pilki tonai dar tolygesni. „Canon“ patobulinta atvaizdų apdorojimo technologija ir naujoviški S tipo dažai užtikrina puikiausią spalvotų atspaudų kokybę.

Dėl mažų energijos sąnaudų mažiau išlaidų


Efektyvesnis spausdintuvo „i-SENSYS LBP7010C“ energijos vartojimas leis sutaupyti pinigų ir ne tik sumažinti išlaidų, bet ir išmetamų anglies oksidų kiekį. Bendrovė „Canon“ įsipareigojusi gaminti kuo ekologiškesnius produktus. Šiam spalviniam lazeriniam spausdintuvui suteiktas Energijos žvaigždės sertifikatas. Jo tipinės energijos sąnaudos (TEC) yra vos 0,5 kWh, o miego režimu jis sunaudoja tik 1,1 vato. Taigi šis spausdintuvas yra vienas ekonomiškiausių klasėje. 

Lengva naudoti ir prižiūrėti


Šį spausdintuvą labai paprasta įdiegti ir valdyti. Lengva pakeisti dažų kasetes, o dėl specialių triukšmą slopinančių savybių darbo aplinka yra tylesnė ir malonesnė, taigi lengvai susikaupsite darbui. Galite būti tikri, kad patogi „Canon“ CAPT spausdintuvo tvarkyklė leis sutaupyti laiko ir išgauti išskirtinius spalvotus atspaudus.

OHSAS orgsis business center
Copyright © 1996 - 2024. UAB "Orgsis". Privatumo politika.
Įmonės kodas: 123551070. PVM mokėtojo kodas: LT235510716
Ši svetainė naudoja slapukus. Slapukai naudojami tam, kad būtų užtikrintas interneto svetainės tinkamas veikimas.

Sutinku Daugiau apie slapukus