Rinkitės:

Canon i-SENSYS LBP712Cx

a-1608121316

Pranašumai

  • Spartus spalvotas spausdinimas 38 p./min. sparta
  • Didesnis našumas dėl iki 2 300 padidintos puslapių talpos, kuri pasiekiama naudojant papildomas popieriaus kasetes ir konfigūravimo parinktis
  • Yra kompaktiškas, todėl tinka įvairiausiai aplinkai
  • Mobilusis spausdinimas iš išmaniųjų telefonų ir planšetinių kompiuterių
  • Efektyvus naudojimas su didesnės talpos dažų kasetėmis „Genuine Canon“
  • Nauja didesnio našumo kasetė „S Toner“ spartesniam ir mažiau energijos eikvojančiam spausdinimui
  • Automatinis kasetės sandariklio pašalinimas, kad būtų lengviau įrengti kasetę
  • Paprastas valdymas per tinklą
  • Pasirenkamas saugusis spausdinimas ir saugojimas
  • Paprastas dvipusis spausdinimas išlaidoms ir atliekoms sumažinti

Ypatybės išsamiai

Apžiūrėkite „Canon i-SENSYS LBP712Cx“ atidžiau

Spartus ir lankstus spausdinimas


Visas spalvas 38 p./min. sparta spausdinantis LBP712Cx idealiai tinka verslui, kuriam reikalingas patikimas ir lankstus spausdintuvas. Dėl galimybės naudoti net 4 didelės talpos popieriaus tiekimo kasetes tai yra tobulas sprendimas moderniai tinkle veikiančiai darbovietei.

Didelė talpa mažame kūne


Produktyviam darbui reikalingas didelės talpos spausdintuvas, todėl LBP712Cx turi didelę standartinę 650 psl. talpą, kurią galima išplėsti iki 2 300 puslapių. Kompaktiškas ir pajėgus biuro padėjėjas, kurio didesni pajėgumai vis dar telpa mažame korpuse. LBP712Cxis universalumas garantuoja jo tinkamumą bet kokiai užduočiai. Nuo A5 iki A4 formato dvipusiai dokumentai – per kelias sekundes. 

Darbas iš bet kur


Spausdintuvas LBP712Cx palaiko programas „Apple AirPrint“ (iOS) ir „Mopria“ („Android“), todėl galėsite spausdinti iš visų suderinamų įrenginių. Taip pat galėsite naudotis pažangesnėmis funkcijomis su programa „Canon PRINT Business“. Jei darbovietėje naudojama „Google“, spausdintuvas LBP712Cx jau yra paruoštas sklandžiam spausdinimui iš „Google Cloud“.

Didesnės talpos dažų kasetės


„Canon“ pakeitė savo dažų kasečių konstrukciją, kad ji būtų geresnė nei bet kada. Dabar įdėjus dažų kasetę automatiškai pašalinamas jos viduje esantis sandariklis – taip sumažėja atliekų skaičius ir sutrumpėja įrengimas. To paties kompaktiško dydžio dažų kasetės „Genuine Canon“ tapo talpesnės, todėl dar produktyvesnės.

Išskirtinė „Canon“ vaizdo kokybė


Nesvarbu, ar spausdinate pristatymo medžiagą atsakingam posėdžiui, ar lankstinukus klientams, LBP712Cx garantuoja aukščiausios lazerinės kokybės spalvotus grafinius elementus, vaizdus ir tekstą, kurie paliks įspūdį skaitytojams. Pripažintos „Canon“ žinios vaizdų atkūrimo srityje garantuoja, kad bet kokio dydžio įmonė galės sukurti tiesių linijų, ryškaus teksto ir aukštos raiškos dokumentą ir taip sudaryti modernaus verslo įvaizdį.

Pažangios darbo tinkle galimybės


LBP712Cx – tai ypač universalus jūsų spausdintuvų parko papildymas. Spausdintuvas visiškai palaiko PCL5e/6 ir „Adobe PostScript“ spausdintuvų kalbas, todėl jį galima be vargo integruoti į valdomą tinklą. LBP712Cx taip pat puikiai tinka valdomų spausdinimo paslaugų aplinkai ir yra suderinamas su „Canon“ nuotoline įrenginio priežiūros sistema „e-Maintenance“. Spausdintuvą LBP712Cx taip pat galima integruoti į „Canon“ išvesties valdymo platformą „uniFLOW“ ir taip pasinaudoti paslaugos „My Print Anywhere“ efektyvumu ir saugumu bei papildoma apskaitos ir išlaidų atgavimo nauda.

OHSAS orgsis business center
Copyright © 1996 - 2024. UAB "Orgsis". Privatumo politika.
Įmonės kodas: 123551070. PVM mokėtojo kodas: LT235510716
Ši svetainė naudoja slapukus. Slapukai naudojami tam, kad būtų užtikrintas interneto svetainės tinkamas veikimas.

Sutinku Daugiau apie slapukus