Rinkitės:

Canon PIXMA G3520

4467C006

 

Produktyvus, kokybiškas ir netgi ekonomiškas spausdinimas naudojantis didelės išeigos daugiaufunkciu „MegaTank“ spausdintuvu su „Wi-Fi“ ir debesijos funkcijomis, kuriam tinka įvairios laikmenos – su juo ir namuose, ir biure galėsite spausdinti tobulai ryškius dokumentus ir spalvingas nuotraukas.

Veikimas tinkle, ekonomiškumas ir absoliučiai patikimas spausdinimas dideliais kiekiais

Tobulai ryškūs dokumentai ir spalvingos nuotraukos – kiekvieną kartą laiku, kai naudojamas šis patikimas spausdintuvas su „Wi-Fi“ ryšiu ir užpildomomis rašalinėmis.

Įspūdingos apimtys ir maža spausdinimo kaina

Nenustokite spausdinti ir sumažinkite išlaidas dėl didelės iki 12 000 puslapių išeigos (26 % daugiau ekonominiu režimu3) naudojant 2 juodo rašalo buteliukus arba 7 700 puslapių su vienu spalvoto rašalo buteliukų rinkiniu.1

Aukšta kokybė dideliu greičiu

Užtikrinta kokybė dideliu greičiu (9,1 v./min. juodai ir 5 v./min. spalvotai2): pigmentinis juodas rašalas garantuoja ryškų tekstą, o dažų pagrindo rašalas perteikia gyvas nuotraukų spalvas. Eksperimentuokite su įvairiomis laikmenomis – galite netgi išspausdinti iki 1,2 metro plakatą.

Lengva priežiūra

Mažiau prastovų ir jokių pradelstų terminų naudojant patikimą nuolatinį našumą užtikrinančią naudotojo pakeičiamą techninės priežiūros kasetę.

Apgalvotas dizainas

Naudodami patogius nesuspaudžiamus butelius su unikaliais rakto tipo purkštukais, kurie garantuoja, kad buteliukas tiktų tik atitinkamai rašalinei, rašalą papildysite be vargo ir pastangų.

Išmanios jungiamumo galimybės

Spausdinkite, nuskaitykite, kopijuokite ir prisijunkite prie debesies per programėlę „Canon PRINT“ ir „PIXMA Cloud Link“, taip pat tiesiogiai spausdinkite iš išmaniųjų įrenginių per „AirPrint“ („iOS“) ir „Mopria“ („Android“).

„Canon“ PIXMA G3520

  • Spausdinimo sparta - Vienspalvio apie 9,1 v./min. Spalvinio apie 5,0 v./min.
  • Spausdinimas iš mobiliųjų įrenginių
  • 4 paprastai užpildomos rašalinės
  • Iki A4 formato nuotraukos be paraščių
  • Spausdinimas be vargo su „Wi-Fi“
  • Keičiama techninės priežiūros kasetė
  • Paprastas valdymas per 2 eilučių skystųjų kristalų (LCD) ekraną
  • Plakatų spausdinimas
OHSAS orgsis business center
Copyright © 1996 - 2024. UAB "Orgsis". Privatumo politika.
Įmonės kodas: 123551070. PVM mokėtojo kodas: LT235510716
Ši svetainė naudoja slapukus. Slapukai naudojami tam, kad būtų užtikrintas interneto svetainės tinkamas veikimas.

Sutinku Daugiau apie slapukus