Rinkitės:

Canon PIXMA iP110

9596B009

Pranašumai

  • Šiuo puikiu nešiojamuoju spausdintuvu su „Wi-Fi“ funkcija galite prisijungti prie interneto ir spausdinti keliaudami
  • Darykite įspūdį išskirtinės kokybės, didelės 9600 tašk./col. raiškos spaudiniais
  • Atraskite spausdinimo iš debesijos paslaugų kūrybinę laisvę naudodami „PIXMA Cloud Link“
  • Pasirenkite be pastangų spausdinti iš išmaniųjų telefonų naudojant programėlę „PIXMA Printing Solutions“
  • Kad ir kur būtumėte, mėgaukitės stulbinančios kokybės dokumentų ir nuotraukų spausdinimu

Pagrindiniai pranašumai

  • Patogu ir paprasta pakeistiPatogu ir paprasta pakeisti
  • Didelės raiškos nuotraukų spausdinimasDidelės raiškos nuotraukų spausdinimas
  • Puikios fotolaboratorijos lygio kokybės spausdinimo galvutėPuikios fotolaboratorijos lygio kokybės spausdinimo galvutė
  • Dalykitės naudodamiesi belaidžiu ryšiuDalykitės naudodamiesi belaidžiu ryšiu
  • Spausdinkite tiesiogiai iš debesijosSpausdinkite tiesiogiai iš debesijos
  • Parengtas naudoti su planšetiniais kompiuteriais ir išmaniaisiais telefonaisParengtas naudoti su planšetiniais kompiuteriais ir išmaniaisiais telefonais
  • Programa „PIXMA Printing Solutions“Programa „PIXMA Printing Solutions“
  • Įsijungia pradėjus spausdintiĮsijungia pradėjus spausdinti

Ypatybės išsamiai

Puikus nešiojamasis spausdintuvas

Prisijunkite ir spausdinkite keliaudami. Kad ir kur keliautumėte, pažangios „Wi-Fi“ ryšio funkcijos dėka šis lengvas, plonas spausdintuvas yra geriausias pagalbininkas norint kelionėse stilingai spausdinti iš išmaniųjų telefonų, planšetinių kompiuterių ir debesijos paslaugų.

Pritaikytas naudoti debesijos paslaugas

Junkitės tiesiogiai prie debesijos paslaugų. Kad ir kur būtumėte, mėgaukitės laisve be pastangų, naudojant tik išmanųjį telefoną ar planšetinį kompiuterį spausdinti iš interneto. Naudodami patobulintą programėlę „PIXMA Cloud Link“ galite spausdinti biuro dokumentus, PDF ir JPG failus tiesiai iš tokių debesijos paslaugų kaip „Dropbox“, „Google Drive“, „OneDrive“ ir „Evernote“. Be to, galite vos per kelias sekundes spausdinti nuotraukas iš „Facebook“, „Twitter“ ir internetinių albumų, ir visa tai daryti be kompiuterio pagalbos.

Parengtas naudoti su išmaniaisiais telefonais ir planšetiniais kompiuteriais

Jūs mokate naudotis išmaniuoju telefonu – šis spausdintuvas taip pat. Tereikia atsisiųsti jūsų išmaniajam telefonui ar planšetiniam kompiuteriui skirtą „Canon“ programėlę „PIXMA Printing Solutions“. Naudodami šią programėlę galite tiesiogiai prisijungti prie debesijos paslaugų. Negana to, galite per „Wi-Fi“ ar laidinį interneto ryšį tikrinti spausdintuvo būklę, fiksuotą ar esamąjį rašalų lygį. Galiausiai, mobiliojo ryšio priemonių įvairovę dar papildo galimybė naudoti „Apple AirPrint“ ir „Google Cloud Print“.

Išskirtinė kokybė

Keliaukite ir darykite įspūdį išskirtinės spausdinimo kokybės dėka. „Canon“ FINE technologijos su patobulinta 5-ių rašalo kasečių sistema ir iki 9600 tašk./col. spausdinimo raiškos dėka galite spausdinti profesionalios išvaizdos dokumentus su ryškiu tekstu ir nuotraukas su sodriais spalvų kontrastais. Be to, šis spausdintuvas yra spartus. Mėgaukitės 9,0 atv./min. nespalvinio ir 5,8 atv./min. spalvinio spausdinimo sparta, dėl kurios nuostabi 10 x 15 cm nuotrauka be rėmelių jūsų rankose atsidurs vos per 53 sekundes.

Taupus, patogus spausdinimas

Norėdami spausdinti kiek įmanoma taupiau, galite pakeisti spausdintuvo nuostatas ir padidinti spausdinimo apimtis naudodami „juodo rašalo taupymo režimą“. Nesijaudinkite, jeigu keliaujant pasibaigė juodas rašalas – spausdintuvas dirbs ir toliau, gamindamas juodą rašalą iš kitų, spalvinių rašalų derinio.

Kūrybingi žaidimai

Atskleiskite savo kūrybiškumą žaismingai naudodami „Easy Photo Print+“ Šios internetinės paslaugos dėka galite paprastai kurti ir spausdinti atvirutes, nuotraukų koliažus ir daug kitų dokumentų tipų naudodami atvaizdus iš savo planšetinio kompiuterio, išmaniojo telefono, stalinio kompiuterio ar debesijos paslaugų.

Spausdinimas be laidų

Mėgaukitės visiška nešiojimosi laisve ir tapkite mobilūs naudodami pasirinktinai įsigyjamą įkraunamo akumuliatoriaus paketą. Jis puikiai tinka tada, kai norite spausdinti ten, kur nėra elektros tiekimo tinklų.

OHSAS orgsis business center
Copyright © 1996 - 2024. UAB "Orgsis". Privatumo politika.
Įmonės kodas: 123551070. PVM mokėtojo kodas: LT235510716
Ši svetainė naudoja slapukus. Slapukai naudojami tam, kad būtų užtikrintas interneto svetainės tinkamas veikimas.

Sutinku Daugiau apie slapukus