Rinkitės:

CANON PIXMA TS3450

a-2105122306

CANON PIXMA TS3450 

 

Spausdinkite, kopijuokite ir nuskaitykite dokumentus su pradedančiųjų lygio daugiafunkciu įrenginiu namams ir biurui. Jį paprasta parengti ir naudoti, be to, juo galima spausdinti ir naudojantis išmaniuoju telefonu.

Spausdinkite, kopijuokite, nuskaitykite – tai taip lengva!

Jums patiks „Canon PIXMA TS3450“ serijos paprastumas. Kompaktiškas, nebrangus ir paprastas naudoti – tai tiesiog tobulas universalus įrenginys. Jis suderinamas su išmaniuoju telefonu, turi aiškų 1,5 col. LCD ekraną ir ryškiai spausdina tekstą ir nuotraukas.

  • Išmanus paprastumas

    Kompaktiškas, modernus dizainas ir puiki vertė, kad būtų galima be pastangų spausdinti, nuskaityti ir kopijuoti. Tai taip lengva!

  • Suderinamas su jūsų technologijomis

    Spausdinti, kopijuoti ir nuskaityti galite iš savo planšetinio kompiuterio arba išmaniojo telefono, nes įrenginys veikia belaidžiu ryšiu ir turi aiškią ir paprastą sąsają

  • Ypač paprasta sąranka

    Viskas vyksta greičiau nei bet kada – tai užtikrina vienu palietimu įjungiamas belaidis ryšys ir paprastesnė sąrankos procedūra

  • Nepatikėsiu, kol nepamatysiu

    Būsenos informacija aiškiai matoma ryškiame 1,5 col. vieno segmento LCD ekrane.

  • Gyvenimas be rėmų

    Vos per 65 sekundes galite išspausdinti berėmę iki 5x7 col.; 4x6 col. nuotrauką1. Prisijunkite tiesiogiai prie fotoaparato per „Wi-Fi“ technologiją „PictBridge“.


    gallery2

 
OHSAS orgsis business center
Copyright © 1996 - 2024. UAB "Orgsis". Privatumo politika.
Įmonės kodas: 123551070. PVM mokėtojo kodas: LT235510716
Ši svetainė naudoja slapukus. Slapukai naudojami tam, kad būtų užtikrintas interneto svetainės tinkamas veikimas.

Sutinku Daugiau apie slapukus