Rinkitės:

Canon PIXMA TS8350

3775C006

„PIXMA TS8350“ 

Šis aukščiausio lygio daugiafunkcis įrenginys lengvai prijungiamas, kad būtų galima ant įvairiausių laikmenų spausdinti aukštos kokybės nuotraukas. Tai idealus pasirinkimas kūrybiškiems namams ir fotografijos entuziastams.

Aukščiausios kokybės išvaizda aukštos klasės rezultatams

Elegantiškuose, kūrybiškiems savininkams skirtuose „PIXMA TS8350“ serijos įrenginiuose naudojama technologija FINE ir 6 atskiros rašalinės, todėl pasiekiama fotolaboratorijų lygmens kokybė. Spausdinkite ant įvairiausių laikmenų ir valdykite išmaniaisiais įrenginiais. Naudokite spausdintuvą išties kūrybiškai ir neribotai.

Ryškiai ir moderniai

Stilius ir praktiškumas viename daugiafunkciame modelyje, kuriame naudojamos 6 atskiros rašalinės (įskaitant mėlyną nuotraukų) ir dvipusis popieriaus tiekimas bei SD kortelės.

Greiti ir išmanūs ryšiai

Pasinaudokite „Wi-Fi“ jungtimis (palaikomas 5 Ghz diapazonas) ir kontroliuokite užduotis per išmanųjį įrenginį. Spausdinkite, nuskaitykite, kopijuokite ir susiekite su debesijos serveriais* per programėlę „Canon PRINT“ arba spausdinkite per „AirPrint“ („iOS“) ir „Mopria“ („Android“).

* Nuskaitymo į debesijos serverį ir nuskaitymo į el. paštą funkcijos siūlomos tik originalaus „Canon“ rašalo naudotojams

Įspūdingi vaizdai

Su „Canon“ technologija FINE galite spausdinti fotolaboratorijos kokybei prilygstančias nuotraukas, o dėl rašalo „ChromaLife100“ šios nuotraukos albume išliks iki 100 metų.

OHSAS orgsis business center
Copyright © 1996 - 2024. UAB "Orgsis". Privatumo politika.
Įmonės kodas: 123551070. PVM mokėtojo kodas: LT235510716
Ši svetainė naudoja slapukus. Slapukai naudojami tam, kad būtų užtikrintas interneto svetainės tinkamas veikimas.

Sutinku Daugiau apie slapukus